Çene Problemleri, Beşiktaş
Nişantaşı Mah. Vali Konağı Cad. No:54 Kat:3. Şişli, İstanbul • Harita
Can İşler Muayenehanesi
Doç. Dr. Emre Hocaoğlu
Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi
Harbiye Mahallesi, Teşvikiye Caddesi No:51 Aydın Apt. Kat:2 D:3 Nişantaşı, İstanbul • Harita
Doç. Dr. Emre Hocaoğlu
Dr. Dt. Elif Merve Mavi
Ortodonti, Diş hekimi
Halaskargazi mah. Kuyumcu İrfan sok. Nişantaşı Belbez Han, D:No:7 Daire:1, İstanbul • Harita
Uniqdent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Nispetiye Cad. Arzu 1 Apt.Kat 5 Da:28 Etiler, İstanbul • Harita
Serdar Kırlangıçoğlu Muayenehanesi
Op. Dr. Mehmet Kartal
Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi
Ihlamur yolu cad.No:14 Kahvecioğlu apt.K:3 (Garanti bankası üzeri)Teşvikiye nişantaşı, İstanbul • Harita
Mehmet Kartal Muayenehanesi
Op. Dr. Esra Çelik Şenel
Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi
Harbiye Mahallesi Mim Kemal Öke Caddesi No:23/7 Lal Apartmanı, İstanbul • Harita
Özel M-Onep Estetik Polikliniği Nişantaşı
Op. Dr. Altan Yücetaş
Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi
Teşvikiye Mahallesi Hakkı Yeten Caddesi No:11 Teras Fulya Center 2 Blok Kat 6 Daire: 19, İstanbul • Harita
İsveç Klinik
Prof. Dr. Selçuk Basa
Ağız diş ve çene cerrahisi, Diş hekimi
Levent Karanfil aralığı sokak no:18, İstanbul • Harita
Doç. Dr. Sedat Tatar
İstanbul Hamidiye Şişli Etfal Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları, Gastroenteroloji
, Nefroloji, Hematoloji, Geriatri, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk hematolojisi, Çocuk nefrolojisi, Çocuk nörolojisi, Çocuk onkolojisi, Çocuk gastroenteroloji hepatoloji ve beslenme, Çocuk enfeksiyon hastalıkları, Neonatoloji, Çocuk göğüs hastalıkları, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Gastroenteroloji cerrahisi, Çocuk cerrahisi, Çocuk ürolojisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi genetik, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Aile hekimliği, Pratisyen, Cerrahi onkoloji, Psikiyatri Daha fazlaHalaskargazi Cad., Etfal Sk. Şişli İstanbul, Şişli • Harita
İstanbul Hamidiye Şişli Etfal Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Op. Dr. Ebru Yörük
Nispetiye, Başlık Sk. No.3, İstanbul • Harita
Maya Estetik Etiler
Acıbadem Fulya Hastanesi
İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları, Gastroenteroloji
, Romatoloji, Hematoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk alerjisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Perinatoloji, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Algoloji, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Ağız diş ve çene cerrahisi, Diş hekimi, Fizyoterapi ve rehabilitasyon, Çocuk diş hekimliği (pedodonti), Protetik diş tedavisi, Ağız yüz ve çene cerrahisi Daha fazlaDikilitaş Mah. Hakkı Yeten Cad. Yeşilçimen Sok. No:23 Fulya, Beşiktaş • Harita
Acıbadem Fulya Hastanesi
Hakkı Yeten Caddesi K:5 D:12, Şişli • Harita
Aylin Karanlık Muayenehanesi
Fors Estetik Polikliniği
Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi
Levent Mahallesi 4. Gazeteciler Sitesi. Ebulula Mardin Cad. No : 135, İstanbul • Harita
Fors Estetik Polikliniği
Prof. Dr. Nazan Küçükkeleş
Ortodonti
Aytar Caddesi Aydın İş Mrk. K.4, Levent, İstanbul • Harita
Ortoline Ortodonti Ve Estetik Diş Merkezi
Genia Ağız Diş Sağlığı ve Çene Cerrahisi
Ağız diş ve çene cerrahisi, Diş hekimi, Ağız yüz ve çene cerrahisi
Meşrutiyet Mahallesi Vali Konağı Caddesi No:101/5 Nişantaşı, Şişli • Harita
Genia Ağız Diş Sağlığı ve Çene Cerrahisi