Çene Problemleri, Karşıyaka
Hangi uzmanlığı aramıştınız?
Yalı Mahallesi Caher Dudayev Bulvarı No:93/2-3, Karşıyaka • Harita
Fırat Koç Muayenehanesi
Yalı Mahallesi 6523. Sokak No:32-A Kat:5 Park Yaşam Ofisleri, Karşıyaka • Harita
Dr. Gülistan Yiğidim - Diş Hekimi (Ortodonti)
İmbatlı Mahallesi 6076. Sokak No:12/F, Karşıyaka • Harita
My Nova Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Yunus Emre Mah. Şehit Pilot Volkan Koçyiğit Bulvarı no:37-39 A Karabağlar, İzmir • Harita
Özel Ada Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Bostanlı mah. Cengiz Topel cad. Tamkan apt. No:38 Kat:1 Daire:2, İzmir • Harita
Muayenehane
Bahriye Üçok Mahallesi Berin Taşan Sokak No:66/G, Karşıyaka • Harita
Dr. Selin Canan Önder &Dr. İlker Önder Diş Kliniği
İmbatlı Mahallesi 1825. Sokak No:12, Karşıyaka • Harita
İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları, Gastroenteroloji
, Nefroloji, Romatoloji, İmmünoloji, Hematoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk hematolojisi, Çocuk nörolojisi, Çocuk gastroenteroloji hepatoloji ve beslenme, Neonatoloji, Çocuk i̇mmünolojisi, Dermatoloji, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Çocuk ürolojisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Aile hekimliği, Diyetisyen, Psikiyatri, Psikoloji, Fizyoterapi ve rehabilitasyon, Jinekolojik onkoloji cerrahisi, Girişimsel radyoloji Daha fazlaİmbatlı Mahallesi 1825. Sokak No:12, Karşıyaka • Harita
İzmir Ekol Hastanesi
İç hastalıkları, Gastroenteroloji, Kardiyoloji
, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Diyetisyen, Psikiyatri Daha fazlaAtaşehir Mahallesi 8019/16. Sokak No:4, Çiğli • Harita
İzmir Ekol Hastanesi
Mavişehir, Yalı Mahallesi Ahmet Kemal Baysak Blv. Ofis35 No:42 K:1 D:2, İzmir • Harita
Dr. Gizem Aktepe Güler Ortodonti Kliniği
Park Yaşam Ofisleri Yalı Mh.6523 Sk. 32/B Kat:2 Daire:213, İzmir • Harita
Dr. Dt. Evrim Karadağ
Bostanlı Mahallesi 2013 Sokak No : 13 Su Apartmanı Daire : 3, İzmir • Harita
Cem İrezli Muayenehanesi
Ağız diş ve çene cerrahisi, Diş hekimi, Ortodonti
, Periodontoloji, Diş hastalıkları ve tedavisi, Çocuk diş hekimliği (pedodonti), Endodonti, Protetik diş tedavisi, Oral i̇mplantoloji Daha fazlaİmbatlı Mahallesi 6076. Sokak No:12/F, Karşıyaka • Harita
İmbatlı Mahallesi 6076. Sokak No:12/F, Karşıyaka • Harita