Çene Problemleri, Şahinbey
Hangi uzmanlığı aramıştınız?
İncilipınar Mah. Nişantaşı Sok. FH İş Merkezi Kat 1 Daire 1 (Havaş Servisleri yanı Şehitkamil Nüfus Müdürlüğünün olduğu bina), Gaziantep • Harita
Rohat Kutlay Muayenehanesi
Mücahitler Mahallesi Gazi Muhtar Paşa Bulvarı No:56, Şehitkamil • Harita
Pirsultan Mahallesi Çetin Emeç Caddesi, Şehitkamil • Harita
Mücahitler Mh. 52062 Sk. No:5/B, Gaziantep • Harita
Bülent kale Muayenehanesi
Op. Dr. Ali Bülent Afat
Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi
Savcılı Mahallesi İnönü Caddesi No:156, Şahinbey • Harita
Özel Tam-Med Hastanesi
Düztepe Mah. Özdemirbey Cad.No:2 Sadıklar Sok., Şahinbey • Harita
İç hastalıkları, Kardiyoloji, Nöroloji
, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Psikiyatri, Ağız yüz ve çene cerrahisi Daha fazlaDüztepe Mah. Özdemirbey Cad.No:2 Sadıklar Sok., Şahinbey • Harita
İç hastalıkları, Gastroenteroloji, Romatoloji
, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Pratisyen, Psikiyatri Daha fazlaPirsultan Mahallesi Çetin Emeç Caddesi, Şehitkamil • Harita
Gaziantep Şehitkamil Devlet Hastanesi
Bülbülzade Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı No:95/C/H-1 Zeberced Plaza, Şahinbey • Harita
Ömer Cerrahoğlu Muayenehanesi
Alleben Mahallesi Atatürk Bulvarı No:66 Şahinbey, Gaziantep • Harita
Özel Dr.Asklinik Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi
Uzm. Dt. Merve Rumanlı
Ortodonti
Batıkent Mah. Hasan Celal Güzel Bulv. No:114/B, Gaziantep • Harita
Gülüş Akademisi
Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Demirkol
Ağız diş ve çene cerrahisi
Üniversite Bulvarı Pk 27310 Şehit Kamil / Gaziantep, Gaziantep • Harita
İç hastalıkları, Kardiyoloji, Nöroloji
, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Üroloji, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri, Fizyoterapi ve rehabilitasyon Daha fazlaMücahitler Mahallesi Gazi Muhtar Paşa Bulvarı No:56, Şehitkamil • Harita
Özel NCR International Hospital
Batıkent Mahallesi Kürşat Tüzmen Bulvarı No:29/B Florya Sitesi A Blok, Gaziantep • Harita
Alper Tufan Muayenehanesi
Ağız diş ve çene cerrahisi, Ortodonti, Periodontoloji
, Diş hastalıkları ve tedavisi, Ağız diş ve çene radyolojisi, Çocuk diş hekimliği (pedodonti), Endodonti, Protetik diş tedavisi Daha fazlaOsmangazi Mah. Üniversite Bulvarı Pk 27310, Gaziantep • Harita