Çene Problemleri, Yenimahalle
Hangi uzmanlığı aramıştınız?
Mustafa Kemal Mahallesi 2120. Caddesi No:36, Çankaya • Harita
Özel Zoom Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Mustafa Kemal mah. Dumlupınar blv. No : 274 Mahall Ankara B blok no:107 Çankaya/ Ankara, Ankara • Harita
Dt. Burhan Barın
Ostim Mahallesi 100. Yıl Bulvarı No:99 /3-4-5 Ostim Finans ve İș Merkezi, Yenimahalle • Harita
Özel DentOstim Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Mustafa Kemal Mahallesi, 2118. Cadde, Maidan İş Merkezi, No:4A D:126, Ankara • Harita
Arda Alaçam Muayenehanesi
Tepe Prime, C Blok, Kat:9, No:108, Ankara • Harita
Op.Dr. Ömer Ekin
Tunalı Hilmi Caddesi 70/26 kavaklıdere Ankara, Ankara • Harita
Mehmet Nebil Bozdoğan Muayenehanesi
Kızılırmak mahallesi Dumlupınar bulvarı(Eskişehir yolu) YDA center No:9A Kat:8 Daire no:296, Ankara • Harita
Oğuz Atan Muayenehanesi
Dumlupınar Blv. Mustafa Kemal Mh. Eskişehir Yolu 9.Km Tepe Prime B.Blk. K:1 No:34, Ankara • Harita
Zühtü Demir Muayenehanesi
2120. cd., Ankara • Harita
AKADENTIA Özel Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, Mustafa Kemal mah. 2156. sok. Casanita Plaza No:20
Lokman Hekim Demet Tıp Merkezi
İç hastalıkları, Kardiyoloji, Nöroloji
, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Radyoloji, Acil tıp, Diyetisyen, Diş hekimi Daha fazlaDemetevler Mahallesi Vatan Caddesi No:81, Yenimahalle • Harita
Lokman Hekim Demet Tıp Merkezi
ÇUKURAMBAR MAHALLESİ 1071 Usta Plaza 1443 Cad B Blok No 91 Kat 12, Çankaya • Harita
Prof. Dr. Asuman Sevin Muayenehanesi
Next level AVM A Blok Kat.15 no.75, Ankara • Harita
Dr Çağatay Falcıoğlu Kliniği
Yaşam Caddesi No:5 Söğütözü, Yenimahalle • Harita
Özel Tobb Etü Hastanesi
Doç. Dr. Gürcan Aslan
Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ağız yüz ve çene cerrahisi, El cerrahisi
Yaşam Caddesi Neorama Plaza Kat:3 No:5 Söğütözü, Ankara • Harita
Gürcan Aslan Muayenehanesi
Dentidea Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Ağız diş ve çene cerrahisi, Diş hekimi, Ortodonti
, Periodontoloji, Diş hastalıkları ve tedavisi, Çocuk diş hekimliği (pedodonti), Endodonti, Protetik diş tedavisi, Restoratif diş tedavisi, Ağız yüz ve çene cerrahisi Daha fazlaKocatepe Mahallesi Mithatpaşa Caddesi No:62/9, Çankaya • Harita
Dentidea Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Tunus Caddesi No:65/3, Ankara • Harita
ismet Özkurt Muayenehanesi
Emrah Mahallesi General Tevfik Sağlam Caddesi, Keçiören • Harita
Ankara Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Mustafa Kemal Mahallesi, Ankara • Harita
Op.Dr. Orhan Aydın , Mahall Ankara C2 Blok 18.kat no:151
Çukurambar Mahallesi 1480. Sokak No: 42 Besa Kule İş Merkezi B Blok, Ankara • Harita
Prof. Dr M. Ruşen Kapucu Muayenehanesi
Tunalı Hilmi Caddesi 84/6, Ankara • Harita