Çene Problemleri, Yenimahalle
Prof. Dr. Ümit Naci Karaçal
Doktor Muayenehanesi
Uzm. Dr. Emir Bahman Şahbaz
Ortodonti, Diş hekimi
Söğütözü, NEORAMA PLAZA Beştepe Mahallesi Yaşam Caddesi No:13B-5, 06560 Çankaya/Ankara, Ankara • Harita
Zenith Dental Centar
Uzm. Dt. Songül İncegeliş
Ortodonti
Mustafa Kemal Mahallesi Dumlupınar Bulvarı No:274B/39 Mahall Ankara, Ankara • Harita
Akadentia Özel Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Uzm. Dt. Begüm Tunasoylu
Ortodonti, Diş hekimi
Arka Topraklık Mahallesi Kıbrıs Cad. Orhun Sokak Topraklık Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi, Ankara • Harita
Ankara Topraklık Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi
Ankadent Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği
Ağız diş ve çene cerrahisi, Periodontoloji, Endodonti
, Restoratif diş tedavisi Daha fazlaMeşrutiyet Caddesi No: 32 / 11-12 Kızılay, Çankaya • Harita
Ankadent Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği
Next Level Loft Ofis Kat:17 No:48, Ankara • Harita
Arda Arısan Ortodonti Kliniği
Tıbbi mikrobiyoloji, Ağız diş ve çene cerrahisi, Diş hekimi
, Ortodonti, Periodontoloji, Diş hastalıkları ve tedavisi, Ağız diş ve çene radyolojisi, Çocuk diş hekimliği (pedodonti), Endodonti, Protetik diş tedavisi, Ağız yüz ve çene cerrahisi Daha fazlaEmek Mahallesi 82. Sokak No:4, Çankaya • Harita
Ankara Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi
İç hastalıkları, Alerji hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Gastroenteroloji, Nefroloji, Romatoloji, Hematoloji, Geriatri, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk metabolizma hastalıkları, Çocuk hematolojisi, Çocuk nörolojisi, Çocuk onkolojisi, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Gastroenteroloji cerrahisi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Algoloji, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Spor hekimliği, Sualtı hekimliği ve hiperbarik tıp, Acil tıp, Halk sağlığı, Aile hekimliği, Ağız diş ve çene cerrahisi, Cerrahi onkoloji, Tıbbi ekoloji ve hidroklimatoloji, Psikiyatri, Diş hekimi, Ortodonti, Akupunktur, Çocuk romatolojisi, Jinekolojik onkoloji cerrahisi Daha fazlaEmrah Mahallesi General Tevfik Sağlam Caddesi, Keçiören • Harita
Ankara Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Özel Tobb Etü Hastanesi
İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları, Gastroenteroloji
, Romatoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk nefrolojisi, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Gastroenteroloji cerrahisi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Pratisyen, Diyetisyen, Diş hekimi Daha fazlaYaşam Caddesi No:5 Söğütözü, Yenimahalle • Harita
Özel Tobb Etü Hastanesi
Prof. Dr. Orhan Güven
Bestekar Sokak, 17 / 10 Kavaklıdere, Çankaya • Harita
Orhan Güven Muayenehanesi
Prof. Dr. Murat Emiroğlu
Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi
Bestekar Sok. No: 76/4 06680 Kavaklıdere, Ankara • Harita
Murat Emiroğlu Muayenehanesi