Cinsel Yolla Bulaşan Hastalıklar, İstanbul
Teşvikiye Mah. Poyracık Sokak No: 18 Feza Apt. Daire: 5 Nişantaşı - Şişli / İstanbul, İstanbul • Harita
Prof. Dr. Emel Güngör Muayenehanesi
Büyükdere Cad.No:40 Maslak, Sarıyer • Harita
Acıbadem Maslak Hastanesi
Barış Mahallesi Belediye Caddesi No:30 Ginza Lavinya Park C Blk No:174, İstanbul • Harita
P.G.Mehtap Derelioğlu Muayenehanesi
Saray Mahallesi Site Yolu Caddesi No:7, Ümraniye • Harita
Özel Hisar Intercontinental Hospital
Özel Çakmak Erdem Hastanesi
İç hastalıkları, Gastroenteroloji, Nefroloji
, Romatoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk nörolojisi, Neonatoloji, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Perinatoloji, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Psikoloji, Akupunktur Daha fazlaAlemdağ Cad. Sezer Sk. No:3-5 Ümraniye - İstanbul, Ümraniye • Harita
Özel Çakmak Erdem Hastanesi
Pendik Bölge Hastanesi
İç hastalıkları, Gastroenteroloji, Kardiyoloji
, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi Daha fazlaDoğu Mah. Nevbahar Sokak No:1 (Tavşantepe Metro Durağı Yanı), Pendik • Harita
Pendik Bölge Hastanesi
Valikonağı Caddesi 111, Hacı Mansur Sokak No 2 İnka Rezidans Daire 10 Nişantaşı Şişli, İstanbul • Harita
Klinik İyilik Güzellik
Teşvikiye mah. Hakkı Yeten cad no 11-13, Fulya Terrace Center 2 Daire 103, kat 15, Şişli/ İstanbul, İstanbul • Harita
Ürolife Klinik
Op. Dr. Cemil Topuzlu Caddesi No:20 K: 1/5 Fenerbahçe Kadıköy, İstanbul • Harita
Doç. Dr. Nida Bayık
Ataköy 7-8-9-10. Kısım Mahallesi, Çobançeşme E-5 Yanyol Caddesi, No:20/1, A Blok, Kat: 13, Daire: 167, Ataköy Towers, Bakırköy-İstanbul, İstanbul • Harita
Doç. Dr. Ali Ekiz Özel Muayenehanesi
Merkez Mahallesi Çukurçeşme Caddesi No:57/59, Gaziosmanpaşa • Harita
Medical Park Gaziosmanpaşa Hastanesi
Barbaros Mah. Hoca Ahmet Yesevi Cad.No: 149 Güneşli, Bağcılar • Harita
Özel Medicine Hospital
Zuhuratbaba Mahallesi Dr Tevfik Sağlam Caddesi Şenyuva Sokak Zeylan Konakları No.2 Daire:4 Bakırköy, İstanbul • Harita
Op. Dr. Figen Şahin Muayenehanesi
Kadıköy Cinsel Yolla Bulaşan Hastalıklar