Çocuk Felci, Beşiktaş
Hangi uzmanlığı aramıştınız?
Teşvikiye MahallesiTeşvikiye Caddesi Kervan Ap. No:14 D:6 Nişantaşı, İstanbul • Harita
SERKAN GÜRCAN MUAYENEHANESİ
Fulya Mah. Yeşilçimen Sk. No:12/438 Fulya Academy Klinik, İstanbul • Harita
Prof Dr Mehmet Fatih Korkmaz Muayenehane
Ferah Sok.No:22 Nişantaşı, Şişli • Harita
İstanbul Cerrahi Hastanesi
Rumeli Hisarı Caddesi No: 62 Baltalimanı, Sarıyer • Harita
İstanbul Metin Sabancı Baltalimanı Kemik Hastalıkları Eğitim Araştırma Hastanesi
Teşvikiye Cad.Bayer Apt. No:63 Kat:1, Şişli • Harita
İntermed Nişantaşı Polikliniği
Ortaklar Cad.Birlik Apt.No:19/5 Mecidiyeköy, İstanbul • Harita
Erkan Aslantaş Muayenehanesi
Hakkı Yeten Cad. Aşçıoğlu Plaza No: 17 D: 7, İstanbul • Harita
Yalçın Yavuzer Muayenehanesi
Fulya, Teşvikiye Mahallesi, Hakkı Yeten Cd. Vital Fulya Plaza D:23/620, 34365 Şişli/, İstanbul • Harita
Prof. Dr. Erdem Bagatur Muaynehanesi
Hakkı Yeten Caddesi No:13 Terrace Fulya, Şişli • Harita
Şeref Aktaş Muayenehanesi
Özel Esha Cerrahi Tıp Merkezi
İç hastalıkları, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi
, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Androloji, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Radyoloji, Pratisyen, Diyetisyen, Diş hekimi Daha fazlaYeşilce Mahallesi Yunus Emre Caddesi No:24, Kağıthane • Harita
Özel Esha Cerrahi Tıp Merkezi
İstanbul Hamidiye Şişli Etfal Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları, Gastroenteroloji
, Nefroloji, Hematoloji, Geriatri, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk hematolojisi, Çocuk nefrolojisi, Çocuk nörolojisi, Çocuk onkolojisi, Çocuk gastroenteroloji hepatoloji ve beslenme, Çocuk enfeksiyon hastalıkları, Neonatoloji, Çocuk göğüs hastalıkları, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Gastroenteroloji cerrahisi, Çocuk cerrahisi, Çocuk ürolojisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi genetik, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Aile hekimliği, Pratisyen, Cerrahi onkoloji, Psikiyatri Daha fazlaHalaskargazi Cad., Etfal Sk. Şişli İstanbul, Şişli • Harita
İstanbul Hamidiye Şişli Etfal Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Uzm. Dr. Erdal Şalikoğlu