Çocuklarda Egzama, İstanbul
Hangi uzmanlığı aramıştınız?
Okan Üniversitesi Hastanesi
İç hastalıkları, Gastroenteroloji, Nefroloji
, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk nörolojisi, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, El cerrahisi, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Acil tıp Daha fazlaİçmeler Mahallesi Aydemir Sokak No:2, Tuzla • Harita
Okan Üniversitesi Hastanesi
Uzm. Dr. Ahu Özşen
Rüzgarlı Bahçe Mahallesi Cumhuriyet Cad. No:24 Kavacık, Beykoz • Harita
Medistate Kavacık Hastanesi
Vera Hastanesi Kartal
İç hastalıkları, Göğüs hastalıkları, Nöroloji
, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Kalp ve damar cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Diyetisyen, Diş hekimi Daha fazlaOrhantepe Mahallesi Üsküdar Cad. No: 147 Cevizli, İstanbul • Harita
Vera Hastanesi Kartal
İstanbul Bakırköy Prof.Dr. Mazhar Osman Ruh Sağlığı Ve Sinir Hastalıkları Eğitim Ve Araş. Hastanesi
İç hastalıkları, Göğüs hastalıkları, Nöroloji
, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi mikrobiyoloji, Pratisyen, Psikiyatri, Psikoloji Daha fazlaZuhratbaba Mah. Demirkapı Cad.No:1 Pr.Dr.Mashar Osman Ruh Sağlığı, Bakırköy • Harita
Uzm. Dr. Sadık Çağaner
İstanbul, İstanbul • Harita