Cüzzam, Beşiktaş
Hangi uzmanlığı aramıştınız?
Halaskar gazi mah Halaskar gazi cad no:38-66 d.112 Lotus Nişantaşı ofisleri, İstanbul • Harita
Dr. Yeliz Karakoca Kliniği
Teşvikiye Hakkı Yeten Caddesi No:11 Daire94, Şişli/İstanbul, İstanbul • Harita
Prof Dr Şule Güngör
Meşrutiyet Mahallesi Vali Konağı Caddesi Alp Palas No : 121-123 Kat 6 Daire : 11 Nişantaşı - Şişli / İstanbul, İstanbul • Harita
Nezih Karaca Muayenehanesi
Özel Çevre Hastanesi
İç hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji
, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Acil tıp, Diyetisyen Daha fazlaCemal Sair Sokak No:2 Mecidiyeköy, Şişli • Harita
Özel Çevre Hastanesi
Abdi İpekçi Cad. No: 59 Kat:2 Nişantaşı (Midpoint Cafe üzeri), Şişli • Harita
Elif Ebru Güner Dermatoloji Kliniği
Harbiye mahallesi Teşvikiye caddesi No:17 İkbal iş merkezi kat 4 daire: 17, İstanbul • Harita
Abdullah Ünal Muayenehanesi
Özel Levent Hastanesi
İç hastalıkları, Gastroenteroloji, Kardiyoloji
, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Diyetisyen, Diş hekimi Daha fazlaOrtabayır Mahallesi Oto Caddesi No: 3 Kağıthane – İstanbul, Kağıthane • Harita
Özel Levent Hastanesi
Acıbadem Altunizade Hastanesi
Merkez Mh. İstiklal Sk. No:11 D, İstanbul • Harita
Doku Tıp Merkezi
İç hastalıkları, Alerji hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Gastroenteroloji, Nefroloji, İmmünoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Gastroenteroloji cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Tıbbi genetik, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Aile hekimliği, Pratisyen, Psikiyatri, Fizyoterapi ve rehabilitasyon Daha fazlaTıbbiye Cad. No: 40, Üsküdar • Harita
Levent Caddesi Altzeren Sokak No:16, İstanbul • Harita
Mehmet Rahşan Muayenehanesi