Damar Hastalıkları, İstanbul
Hangi uzmanlığı aramıştınız?
İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi
İç hastalıkları, Kardiyoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon
, Çocuk cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Tıbbi genetik, Diş hekimi Daha fazlaTopkapı, Turgut Özal Millet Cd, Fatih/İstanbul, Fatih • Harita
İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi
İstanbul Mehmet Akif Ersoy Göğüs Kalp Ve Damar Cerrahisi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
İç hastalıkları, Nefroloji, Kardiyoloji
, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Tıbbi biyokimya, Psikiyatri Daha fazlaİstasyon Mah. İstanbul Cad. Bezirganbahçe Mevkii, İstanbul • Harita
Başakşehir Devlet Hastanesi Bahçeşehir Semt Polikliniği
İç hastalıkları, Göğüs hastalıkları, Nöroloji
, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Genel cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Psikiyatri Daha fazlaBahçeşehir 2. Kısım Mahallesi Şehit Gaffar Okan Caddesi No: 11/A, Başakşehir • Harita
Başakşehir Devlet Hastanesi Bahçeşehir Semt Polikliniği
İstanbul Dr. Siyami Ersek Göğüs Kalp Ve Damar Cerrahisi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
İç hastalıkları, Nefroloji, Kardiyoloji
, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk kardiyolojisi, Genel cerrahi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Çocuk kalp ve damar cerrahisi, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Algoloji, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji Daha fazlaTıbbıye Cad.No:13, Kadıköy • Harita
Dr. Öğr. Üyesi Bahar Temur
Tıbbıye Cad.No:13, Kadıköy • Harita
Tıbbıye Cad.No:13, Kadıköy • Harita
Denizer Caddesi Cevizli Kavşağı No: 2 Cevizli, Kartal • Harita
İç hastalıkları, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları
, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Kalp ve damar cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Perinatoloji, Radyoloji, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Psikoloji, Fizyoterapi ve rehabilitasyon Daha fazlaBağdat Cad.No:263 Caddebostan, İstanbul • Harita
Acıbadem Ataşehir Cerrahi Tıp Merkezi
İç hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları
, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Perinatoloji, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi Daha fazlaKüçükbakkalköy Mah. Vedat Günyol Cad. No.36, 34750, Ataşehir • Harita
Acıbadem Ataşehir Cerrahi Tıp Merkezi
Lifemed Tıp Merkezi
İç hastalıkları, Tıbbi onkoloji, Göğüs hastalıkları
, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Radyoloji, Nükleer tıp, Diyetisyen Daha fazlaBağdat Cad.No:191/A Çiftehavuzlar, İstanbul • Harita
Lifemed Tıp Merkezi
İstanbul Haseki Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Ek Binası
Kardiyoloji, Pratisyen, Psikiyatri
Aksaray, Dr. Adnan Adıvar Cd. No: 9, Fatih • Harita
İstanbul Haseki Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Ek Binası
Bağdat Cad.No:263 Caddebostan, İstanbul • Harita
Özel Kadıköy Florence Nightingale Hastanesi
İç hastalıkları, Gastroenteroloji, Nefroloji
, Hematoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk hematolojisi, Çocuk onkolojisi, Neonatoloji, Çocuk göğüs hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Çocuk ürolojisi, Kalp ve damar cerrahisi, Çocuk kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Aile hekimliği, Diyetisyen, Diş hekimi, Psikoloji Daha fazlaFeneryolu, Bağdat Cd. No:69, Kadıköy • Harita
Özel Kadıköy Florence Nightingale Hastanesi
Özel Gaziosmanpaşa Hastanesi
İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları, Gastroenteroloji
, Nefroloji, Hematoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk hematolojisi, Çocuk alerjisi, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Psikiyatri, Diş hekimi, Psikoloji, Metabolik cerrahi Daha fazlaMerkez Mahallesi Çukurçeşme Caddesi No:51, Gaziosmanpaşa • Harita
Özel Gaziosmanpaşa Hastanesi
İstanbul Başakşehir Devlet Hastanesi
İç hastalıkları, Kardiyoloji, Enfeksiyon hastalıkları
, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Tıbbi mikrobiyoloji, Pratisyen, Psikiyatri Daha fazla4.Etap 1.Kısım Başakşehir, İstanbul • Harita
İstanbul Başakşehir Devlet Hastanesi
İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları, Gastroenteroloji
, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk kardiyolojisi, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Gastroenteroloji cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Çocuk kalp ve damar cerrahisi, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Aile hekimliği, Psikiyatri Daha fazlaDenizer Caddesi Cevizli Kavşağı No: 2 Cevizli, Kartal • Harita
İstanbul Kartal Koşuyolu Yüksek İhtisas Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Sağlık Bilimleri Üniversitesi Hamidiye Tıp Fakültesi İstanbul Kanuni Sultan Süleyman Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi
İç hastalıkları, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları
, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk metabolizma hastalıkları, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk hematolojisi, Çocuk nefrolojisi, Çocuk nörolojisi, Çocuk alerjisi, Çocuk onkolojisi, Çocuk gastroenteroloji hepatoloji ve beslenme, Çocuk enfeksiyon hastalıkları, Neonatoloji, Çocuk i̇mmünolojisi, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Tıbbi genetik, Tıbbi mikrobiyoloji, Spor hekimliği, Anatomi, Psikiyatri, Ağız yüz ve çene cerrahisi Daha fazlaAtakent MahallesiTurgut Özal Bulvarı No : 46 / 1, Küçükçekmece • Harita
İstanbul Kronik Venöz Yetmezliği
İstanbul Koroner Arter Hastalığı
İstanbul Aort Genişlemesi (Anevrizması)
İstanbul Ventriküler Septal Defekt (VSD)
İstanbul Abdominal Aort Anevrizması
İstanbul Arkus Aorta Anevrizması