Dekübit, İzmir
Hangi uzmanlığı aramıştınız?
Alsancak mah.Atatürk cad.no: 296 Çerkez İbrahim çifci apt kat:4 daire:4, İzmir • Harita
Prof. Dr. Fatih Uygur Muayenehanesi
Prof. Dr. Mübin Hoşnuter
Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ağız yüz ve çene cerrahisi, El cerrahisi
Çınarlı Mahallesi Şehit Polis Fethi Sekin Cad. Sunucu Plaza No:3/D, İzmir • Harita
Prof. Dr. Mübin Hoşnuter Muayenehanesi
Kültür Mh. Cumhuriyet Blv. No: 140-1 Işık Apt. Kat: 2 Daire: 2 Alsancak, İzmir • Harita
Cenk Demirdöver Kliniği
Gzt.Hasan Tahsin Cad. Basın Sitesi 253 Sok. No 43 Yeşilyurt, İzmir • Harita
İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Mimar Sinan Mahallesi Şair Eşref Bulvarı Güneş No : 80 İç Kapı No : 6, İzmir • Harita
Op. Dr. Mehmet Kaya Muayenehanesi
Mansuroğlu, 288/2. Sk. No:5, eminoğlu plaza daire 56, İzmir • Harita
Alper Derviş Muaynehanesi
İzmir Ekol Hastanesi
İç hastalıkları, Gastroenteroloji, Kardiyoloji
, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Diyetisyen, Psikiyatri Daha fazlaAtaşehir Mahallesi 8019/16. Sokak No:4, Çiğli • Harita
İzmir Ekol Hastanesi
Folkart Towers A Blok 32. Kat, İzmir • Harita
Doç. Dr. Önder Karaaslan Muayenehanesi
Özel Medifema Hastanesi
İç hastalıkları, Gastroenteroloji, Kardiyoloji
, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Genel cerrahi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Diyetisyen, Göğüs hastalıkları ve tüberküloz, Diş hekimi, Jinekolojik onkoloji cerrahisi Daha fazlaMustafa Kemal Paşa Mah. Kocatepe Cd. No:1, Torbalı • Harita
Özel Medifema Hastanesi