Diyabetik Gebelik Tanısı, İstanbul
Cevizli Mahallesi Bağdat Caddesi No:547, Maltepe • Harita
VM Medical Park Maltepe Hastanesi
Özel Çevre Hastanesi
İç hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji
, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Acil tıp, Diyetisyen Daha fazlaCemal Sair Sokak No:2 Mecidiyeköy, Şişli • Harita
Özel Çevre Hastanesi
Altunizade Mahallesi Yurtcan Sokak No:1, İstanbul • Harita
Acıbadem Altunizade Hastanesi
Vali Konağı Cad. Uğur Apt. No : 14 Kat : 1 Nişantaşı, İstanbul • Harita
Op. Dr. Gürkan Gürsoy
Medistate Kavacık Hastanesi
İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları, Gastroenteroloji
, Romatoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk hematolojisi, Çocuk onkolojisi, Neonatoloji, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri, Göğüs hastalıkları ve tüberküloz, Diş hekimi, Psikoloji, Fizyoterapi ve rehabilitasyon Daha fazlaRüzgarlı Bahçe Mahallesi Cumhuriyet Cad. No:24 Kavacık, Beykoz • Harita
Medistate Kavacık Hastanesi
Merkez Mahallesi Çukurçeşme Caddesi No:57/59, Gaziosmanpaşa • Harita
Medical Park Gaziosmanpaşa Hastanesi
Özel Yüzyıl Hastanesi Pendik
İç hastalıkları, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları
, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk endokrinolojisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Radyoloji, Acil tıp, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Psikoloji Daha fazlaFevzi Çakmak Mah, Tevfik İleri Cd No:105 üstkaynarca, Pendik • Harita
Özel Yüzyıl Hastanesi Pendik
Fevzi Çakmak Mahallesi Cemal Gürsel Caddesi No:9, Pendik • Harita
VM Medical Park Pendik Hastanesi
Emek Mahallesi Kayalar Caddesi 75/3 Sancaktepe, İstanbul • Harita
Ece Meltem Şafak Muayenehanesi
Merkez Mahallesi,Kültür Caddesi,No:4 Kat:4 Daire 36 Pashacity Gaziosmanpaşa, İstanbul • Harita
Op.Dr. Burak Özköse Muayenehanesi
Cengizhan Sokak No 3 Soylu iş merkezi kat 1 daire 3 Küçükbakkalköy, İstanbul • Harita
Özel Ataşehir Kadın Sağlığı Kliniği
Küçükbakkalköy Mahallesi Şenlik Sokak Işıklar Caddesi No:14-A Florence Nightingale Plaza Kat:2, İstanbul • Harita
Dr Hüseyin Arık Muayenehanesi
Altunizade Mahallesi Yurtcan Sokak No:1, Üsküdar • Harita
Acıbadem Altunizade Hastanesi
Fulya Mah. Yeşilçimen Sokak No: 12 Fulya Academy Şişli İstanbul, İstanbul • Harita
Fulya Academy / MK Clinic
Teşvikiye mah. Hacı Emin Efendi sokak, Selçuk Polat Apt. No:46 D:3, İstanbul • Harita
Op.Dr.Emine Zeynep Yılmaz Tekmen
Kadıköy Diyabetik Gebelik Tanısı