Diyabetik Gebelik Tanısı, İstanbul
Hangi uzmanlığı aramıştınız?
Kayabaşı Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı Kuzey Yakası ofisleri A2 Blok Kat: 2 Daire:30, İstanbul • Harita
Uzm. Dr. Ayşe İlknur Çelik Muayenehanesi
Küçükbakkalköy Mah. Işıklar Cd. No:35/A, İstanbul • Harita
Ataşehir Florence Nightingale Hastanesi
75. Yıl, İstiklal Caddesi, 1305. Sk. No:16, İstanbul • Harita
Medicina Plus Cerrahi Merkezi
Fera Business Özel Muayenehane Namık Kemal Mah. Sütcü İmam Cad. Kat:3/18 no:32, İstanbul • Harita
Op. Dr. Kadriye Şener
Beşyol Mahallesi Akasya Sokak, Küçükçekmece • Harita
VM Medical Park Florya Hastanesi
Özel Beylikdüzü Kolan Hastanesi
İç hastalıkları, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları
, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Genel cerrahi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Psikoloji, Fizyoterapi ve rehabilitasyon Daha fazlaAdnan Kahveci Mahallesi Osmanlı Caddesi No:17 Gürpınar, Beylikdüzü • Harita
Özel Beylikdüzü Kolan Hastanesi
Küçükyalı Delta Hospital
İç hastalıkları, Kardiyoloji, Nöroloji
, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Diyetisyen, Diş hekimi Daha fazlaİdealtepe Mah. Akgüvercin Sok. No: 4 Küçükyalı, Maltepe • Harita
Küçükyalı Delta Hospital
Cemal Sair Sokak No:2 Mecidiyeköy, Şişli • Harita
Özel Çevre Hastanesi
İstanbul • Harita
Doktor Muayenehanesi
Biruni Üniversite Hastanesi
İç hastalıkları, Gastroenteroloji, Kardiyoloji
, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk gastroenteroloji hepatoloji ve beslenme, Neonatoloji, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Diyetisyen, Cerrahi onkoloji, Psikiyatri, Göğüs hastalıkları ve tüberküloz, Psikoloji, Metabolik cerrahi Daha fazlaBeşyol Mahallesi Eski Londra Asfaltı No:10 Küçükçekmece, Küçükçekmece • Harita
Biruni Üniversite Hastanesi
İç hastalıkları, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları
, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Neonatoloji, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Ağız diş ve çene cerrahisi, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Periodontoloji, Psikoloji Daha fazlaBağlarçeşme Mahallesi 19 Mayıs Bulvarı No:18, Esenyurt • Harita
Bulgurlu, Alemdağ Cd No:100, İstanbul • Harita
Çamlıca Medipol Üniversitesi Hastanesi
Acıbadem Atakent Hastanesi
İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları, Gastroenteroloji
, Nefroloji, Romatoloji, Hematoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk hematolojisi, Çocuk alerjisi, Çocuk onkolojisi, Çocuk gastroenteroloji hepatoloji ve beslenme, Çocuk enfeksiyon hastalıkları, Neonatoloji, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Çocuk ürolojisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Çocuk kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Androloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Perinatoloji, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Tıbbi parazitoloji, Acil tıp, Aile hekimliği, Ağız diş ve çene cerrahisi, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Ortodonti, Psikoloji, Fizyoterapi ve rehabilitasyon, Çocuk diş hekimliği (pedodonti), Jinekolojik onkoloji cerrahisi Daha fazlaHalkalı Merkez Mah. Turgut Özal Bulvarı No: 16, Küçükçekmece • Harita
Acıbadem Atakent Hastanesi
Bağlarçeşme Mahallesi 19 Mayıs Bulvarı No:18, Esenyurt • Harita
Özel Derindere Hastanesi
İç hastalıkları, Kardiyoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon
, Genel cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Diyetisyen Daha fazlaMerkez Mahallesi Burcu Sokak No:9, Kağıthane • Harita
Özel Derindere Hastanesi
Op. Dr. Semra Şentürk