Donmuş Omuz (Adheziv Kapsülit), İstanbul
Hangi uzmanlığı aramıştınız?
Medistate Kavacık Hastanesi
İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları, Gastroenteroloji
, Romatoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk hematolojisi, Çocuk onkolojisi, Neonatoloji, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri, Göğüs hastalıkları ve tüberküloz, Diş hekimi, Psikoloji, Fizyoterapi ve rehabilitasyon Daha fazlaRüzgarlı Bahçe Mahallesi Cumhuriyet Cad. No:24 Kavacık, Beykoz • Harita
Medistate Kavacık Hastanesi
Acıbadem, Lambacı Sokağı, Koşuyolu E5 Harem Yolu Üzeri, İstanbul • Harita
Koşuyolu Medipol Hastanesi
Özel Çakmak Erdem Hastanesi
İç hastalıkları, Gastroenteroloji, Nefroloji
, Romatoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk nörolojisi, Neonatoloji, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Perinatoloji, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Psikoloji, Akupunktur Daha fazlaAlemdağ Cad. Sezer Sk. No:3-5 Ümraniye - İstanbul, Ümraniye • Harita
Özel Çakmak Erdem Hastanesi
Pendik Bölge Hastanesi
İç hastalıkları, Gastroenteroloji, Kardiyoloji
, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi Daha fazlaDoğu Mah. Nevbahar Sokak No:1 (Tavşantepe Metro Durağı Yanı), Pendik • Harita
Pendik Bölge Hastanesi
Özel Yüzyıl Hastanesi Pendik
İç hastalıkları, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları
, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk endokrinolojisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Radyoloji, Acil tıp, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Psikoloji Daha fazlaFevzi Çakmak Mah, Tevfik İleri Cd No:105 üstkaynarca, Pendik • Harita
Özel Yüzyıl Hastanesi Pendik
Cevizli, Bağdat Cd. No:547, İstanbul • Harita
VM Medical Park Maltepe Hastanesi
İstanbul Cerrahi Hastanesi
İç hastalıkları, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları
, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Gastroenteroloji cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Pratisyen, Cerrahi onkoloji Daha fazlaFerah Sok.No:22 Nişantaşı, Şişli • Harita
İstanbul Cerrahi Hastanesi
Özel Medar Ataşehir Hastanesi
İç hastalıkları, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları
, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi Daha fazlaKayışdağı Mahallesi Raci Caddesi No:1 İstanbul, Ataşehir • Harita
Özel Medar Ataşehir Hastanesi
İçmeler Mahallesi Aydemir Sokak No:2, Tuzla • Harita
Okan Üniversitesi Hastanesi
Fulya, Yeşilçimen sok. Fulya Akademi ,Polat Tower Residence No:12 İçkapı no: 438, 34394 Şişli/İstanbul, İstanbul • Harita
Neslihan Aksu Muayenehanesi
Bahçelievler Mahallesi Adnan Kahveci Bulvarı No:227, Bahçelievler • Harita
Memorial Bahçelievler Hastanesi
Merkez Mahallesi Burcu Sokak No:9, Kağıthane • Harita
Özel Derindere Hastanesi
Ataşehir Donmuş Omuz (Adheziv Kapsülit)
Pendik Donmuş Omuz (Adheziv Kapsülit)
Fatih Donmuş Omuz (Adheziv Kapsülit)
Kadıköy Donmuş Omuz (Adheziv Kapsülit)
Küçükçekmece Donmuş Omuz (Adheziv Kapsülit)
Üsküdar Donmuş Omuz (Adheziv Kapsülit)
Sarıyer Donmuş Omuz (Adheziv Kapsülit)
Bahçelievler Donmuş Omuz (Adheziv Kapsülit)
Gaziosmanpaşa Donmuş Omuz (Adheziv Kapsülit)
Bağcılar Donmuş Omuz (Adheziv Kapsülit)
Esenyurt Donmuş Omuz (Adheziv Kapsülit)
Maltepe Donmuş Omuz (Adheziv Kapsülit)
Kocaeli Donmuş Omuz (Adheziv Kapsülit)
Tuzla Donmuş Omuz (Adheziv Kapsülit)
Zeytinburnu Donmuş Omuz (Adheziv Kapsülit)
Bakırköy Donmuş Omuz (Adheziv Kapsülit)
Beşiktaş Donmuş Omuz (Adheziv Kapsülit)