El Yaralanması, Balçova
Hangi uzmanlığı aramıştınız?
Alsancak mah.Atatürk cad.no: 296 Çerkez İbrahim çifci apt kat:4 daire:4, İzmir • Harita
Prof. Dr. Fatih Uygur Muayenehanesi
Kültür Mh. Cumhuriyet Blv. No: 140-1 Işık Apt. Kat: 2 Daire: 2 Alsancak, İzmir • Harita
Cenk Demirdöver Kliniği
Mimar Sinan Mahallesi Şair Eşref Bulvarı Güneş No : 80 İç Kapı No : 6, İzmir • Harita
Op. Dr. Mehmet Kaya Muayenehanesi
Bayraklı, İzmir • Harita
Nejdet Şişman Muayenehanesi
İmbatlı Mahallesi 1825. Sokak No:12, Karşıyaka • Harita
İmbatlı Mahallesi 1825. Sokak No:12, Karşıyaka • Harita
İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları, Gastroenteroloji
, Nefroloji, Romatoloji, İmmünoloji, Hematoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk hematolojisi, Çocuk nörolojisi, Çocuk gastroenteroloji hepatoloji ve beslenme, Neonatoloji, Çocuk i̇mmünolojisi, Dermatoloji, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Çocuk ürolojisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Aile hekimliği, Diyetisyen, Psikiyatri, Psikoloji, Fizyoterapi ve rehabilitasyon, Jinekolojik onkoloji cerrahisi, Girişimsel radyoloji Daha fazlaİmbatlı Mahallesi 1825. Sokak No:12, Karşıyaka • Harita
Folkart Towers A Blok 32. Kat Bayraklı, İzmir • Harita
Op. Dr. Osman Tan Muayenehanesi
Cumhuriyet Blv. No: 127 D:5 Alsancak, İzmir • Harita
Estetia Estetik ve Plastik Cerrahi
Bostanlı Şehit Cengiz Topel Caddesi No:3 Daire:3, İzmir • Harita
Onur Evren Yılmaz Muayenahanesi
Yalı, 6518. Sk. NO:44 D:3,, İzmir • Harita
Op. Dr. Nazmi Yoğurtçu Muayenehanesi
Mimar Sinan Mahallesi 1359 Sokak No. 5 Akademia Sağlık Merkezi Kat . 2 Daire . 4, İzmir • Harita
A.Kadir Bacakoğlu Muayenehanesi
Kültür Mahallesi, Plevne Blv. No:14 D:Kat: 3 Daire:5 Alsancak, İzmir • Harita