Enfeksiyonlu Yara, İstanbul
Teşvikiye Mahallesi,Sezai Selen Sokak,No: 24 Kılıç Apartman,A Blok Kat: 1 Daire 9 Nişantaşı, İstanbul • Harita
DR. DERYA BİNGÖL MUAYENEHANESİ
Abdurrahman Gazi Mh. Bosna Blv. Sezgin Sk.No:1 K:4 D.12 Eğin Plaza, İstanbul • Harita
Melih Yüksel Erol Çocuk Sağlığı Kliniği
Cennet Mah. Ziya Gökalp Cad.No:2, Küçükçekmece • Harita
Özel Doğan Hastanesi
küçükbakkalköy mah. ışıklar cad.. no 11 Provita 2. kat, İstanbul • Harita
Ali Ertan Çapar Muayenehane
Fenerbahçe Mahallesi Mahur Sokak No:1 Site Apartmanı D:5, İstanbul • Harita
Op. Dr. Mahmut Özgül Klinik
Abdi İpekçi Caddesi No.53 Side Apartmanı Kat.6 Daire:12 Şişli, İstanbul • Harita
Dr Erhan Coşkun
Adnan Menderes Bulvarı Vatan Caddesi 34093, Fatih • Harita
İstanbul Bezmialem Vakıf Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi
Özel Tanfer Hastanesi
İç hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Genel cerrahi
, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Diyetisyen Daha fazlaMecidiyeköy Mahallesi Aytekin Kotil Caddesi No:25, Şişli • Harita
Özel Tanfer Hastanesi
Prof. Dr. Atakan Aydın
El cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ağız yüz ve çene cerrahisi
Vankulu Sk Uğurlu Konakları. No:6 D:B Blok, D:1-2, İstanbul • Harita
İNORA | İstanbul Nöroloji, Ortopedi, Nöroşirurji
Acıbadem No:4, İstanbul • Harita
Medipol Acıbadem Bölge Hastanesi
Ataköy 7-8-9-10. Kısım Mahallesi E-5 Yanyol Çobançeşme No:20 Ataköy Tower B Blok No:86, İstanbul • Harita
MD Aesthetics
Parlar Cihan iş merkezi no 2 kat 4 daire 6 bağlık sok Küçükbakkalköy Cad, İstanbul • Harita
Gülden Avcı Çakmak Muayenehanesi
Teşvikiye mahallesi Hakkı Yeten Sokak Aşcıoğlu Plaza no :17/6, İstanbul • Harita
Doç. Dr. Fatih Irmak Muayenehanesi
Mim Kemal Öke cd. No:17 Kristal apt. Kat:2, İstanbul • Harita
Op. Dr. Mehmet Sürmeli Muayenehanesi
Cumhuriyet mahallesi Fedakar Sokak Blok Opal 13/4 Demirromans Sitesi, İstanbul • Harita
Ayten Mutlu Muayenehanesi
Fenerbahçe Mahallesi Fener Kalamış Caddesi No:16 Oniki Apt. K:3 D:6, İstanbul • Harita
Doç. Dr. Fatma Nihal Durmuş Kocaaslan
Fevzi Çakmak Mahallesi Cemal Gürsel Caddesi No:9, Pendik • Harita
VM Medical Park Pendik Hastanesi
Teşvikiye Mah. Valikonağı Cad, Fulya Sk. No:5, İstanbul • Harita
Nişantaşı Hastanesi
Başakşehir Mah. Süleyman Çelebi Cad. Oğuzhan Sok. Nova Rezidans 4H, İstanbul • Harita
Münevver Bilgin Muayenehanesi
Fenerbahçe mahallesi no:200 Bilnur apt., İstanbul • Harita