Ensefalit (Beyin İltihabı), İstanbul

• Özel Güneşli Erdem Hastanesi

Çocuk cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi

, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Perinatoloji, Tıbbi patoloji, Acil tıp, Diş hekimi Daha fazla

Güneşli Mahallesi Fevzi Çakmak Caddesi No:72-74, Bağcılar Harita

Özel Güneşli Erdem Hastanesi

• Medistate Kavacık Hastanesi

İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları, Gastroenteroloji

, Romatoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk hematolojisi, Çocuk onkolojisi, Neonatoloji, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri, Göğüs hastalıkları ve tüberküloz, Diş hekimi, Psikoloji, Fizyoterapi ve rehabilitasyon Daha fazla

Rüzgarlı Bahçe Mahallesi Cumhuriyet Cad. No:24 Kavacık, Beykoz Harita

Bulgurlu mah. Haziran sok. No.12, İstanbul Harita

Doktor Turanşah Tümer Polikliniği

• Halkalı Merkez Mah. Turgut Özal Bulvarı No: 16 Küçükçekmece, İstanbul Harita

Acıbadem Atakent Hastanesi

• Yunus Emre Mah. Lütfi Aykaç Blv. No:80/G 34260 Sultangazi / İstanbul, İstanbul Harita

Medistanbul Hastanesi

• Suadiye Mah. Ayşeçavuş cad. No:4 Ören Apt. K:1 D:1, İstanbul Harita

Muayenehane

• Dr. Nezahat Şener

Ozon terapi, Mezoterapi, Kupa terapi (hacamat)

Kartaltepe Mah. Limon Çiçeği Sok.No:2 Anıl Apt. D:1 Bakırköy, İstanbul Harita

• Büyükdere Cad No:47 /15, İstanbul Harita

Center polikliniği

• Emsey Hospital

İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları, Gastroenteroloji

, Romatoloji, Hematoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Neonatoloji, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Akupunktur Daha fazla

Çamlık Mah. Selçuklu Cad. No: 22, Pendik Harita

Atakent Mah. Alemdağ Cd. No:376, İstanbul Harita

Zümrüt Vural Ünal Muayenehanesi

• Özel Aksu Göztepe Hastanesi

İç hastalıkları, Göğüs hastalıkları, Nöroloji

, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Aile hekimliği, Diyetisyen, Diş hekimi Daha fazla

Merdivenköy Mah. Şahika Sok. No:32 Göztepe, Kadıköy Harita

Özel Aksu Göztepe Hastanesi