Fallot Tetralojisi, Beşiktaş
Kısıklı Mah. Alemdağ Cad. No: 113, Üsküdar • Harita
Alemdağ Caddesi Bulgurlu Mahallesi No:100, İstanbul • Harita
Medipol Üniversitesi Çamlıca Hastanesi
İç hastalıkları, Gastroenteroloji, Nefroloji
, Hematoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi mikrobiyoloji, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri, Psikoloji Daha fazlaKısıklı Mah. Alemdağ Cad. No: 113, Üsküdar • Harita
Şişli Etfal Hastahanesi Sokagı, İstanbul • Harita
Uzm.Dr.Hakan Ergun Muayenehanesi
Tem Avrupa Otoyolu Göztepe Çıkışı No: 1, Bağcılar • Harita
İstanbul Medipol Mega Hastaneler Kompleksi
Abide-i Hurriyet Cad. No: 166, İstanbul • Harita
İstanbul Florence Nightingale Hastanesi
Abide-İ Hürriyet Cad. No: 166, Şişli • Harita
İstanbul Florence Nightingale Hastanesi
Merkez mahallesi. Halaskargazi caddesi. Kuran İş Merkezi No:145 5. Kat, 34381 Şişli/İstanbul, İstanbul • Harita
Op. Dr. Rüştü KALAÇ
Tıbbıye Cad.No:13, İstanbul • Harita
İstanbul Dr. Siyami Ersek Göğüs Kalp Ve Damar Cerrahisi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Merkez Mahallesi Dilaçar Sokak No:4, İstanbul • Harita
Özel Osmanoğlu Hastanesi
İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları, Gastroenteroloji
, Kardiyoloji, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Dermatoloji, Genel cerrahi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hastalıkları ve tedavisi Daha fazlaAli Nihat Tarlan Cad. Ertaş Sok. No: 17 İçerenköy, Ataşehir • Harita
Bulgurlu, Alemdağ Cd No:100,, İstanbul • Harita
Medipol Çamlıca Hastanesi
Teşvikiye Mahallesi Hakkı Yeten Cad. Terrace Fulya No: 13 Center 2 Kat:5 Daire:10 Fulya, İstanbul • Harita
Ahmet Kürşat Bozkurt Muayenehanesi
Tıbbıye Cad.No:13, Kadıköy • Harita