Felç, Çanakkale
Hangi uzmanlığı aramıştınız?
Hamidiye Mah. Rauf Denktaş Cad. Eyüpoğlu Bulvar Apartmanı A1 Blok Daire:26 (Çanakkale Devlet Hastanesinin karşısı), Çanakkale • Harita
Pınar Işıkçı Muayenehanesi
Hamidiye Mah. Sahra Sk. Eyüboğlu Yaşam No:1/1K Kepez, Çanakkale • Harita
Nar Fizyoterapi ve Sağlıklı Yaşam Merkezi
Cumhuriyet mahallesi Atatürk caddesi Kepez/Çanakkale No:163, Çanakkale • Harita
Fizyoapeks (DANIŞMANLIK)
Barbaros mah. Atatürk Cd. Boğaziçi konakları No:300 A1 blok No:2 Yeni kordon, Çanakkale • Harita
Uzm Dr. Selda Kap Muayenehane
Barbaros Mahallesi Troya Caddesi No:10, Çanakkale • Harita
Çanakkale Medikal Park Hastanesi
Dede Musa Baştürk İş Merkezi, Barbaros Mah. Samyeli sok. No17/32, Çanakkale • Harita
Doç. Dr. Hatice Reşorlu Muayenehanesi
İsmetpaşa Mahallesi Atatürk Caddesi No:41/52 Nusret Kutlu İş Hanı, Çanakkale • Harita
TroyFiz Çanakkale
Hamidiye Mah. Aziz Sancar Cd. Kırlangıç Vaatsi Sitesi G Blok Dükkan:1, Çanakkale • Harita
Kür Fizyoterapi ve Sağlıklı Yaşam Merkezi
Barbaros Mah.Troya Cad.No:8 Kayrakkuyu Sok., Çanakkale • Harita
Özel Anadolu Hastanesi
İç hastalıkları, Gastroenteroloji, Kardiyoloji
, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi genetik, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Aile hekimliği, Psikiyatri Daha fazlaCumhuriyet Mah. Sahil Yolu No:5 Kepez, Çanakkale • Harita
Fzt. Benay Gül Demirhan
Fizyoterapi ve rehabilitasyon