Fibroma, İstanbul
Tacettin Veli Mah. Lalezade Cad. Kartal İş Mrk. No:45/1, Kayseri • Harita
Füsun Ferda Erdoğan Muayenehanesi
Özel Aksu Göztepe Hastanesi
İç hastalıkları, Göğüs hastalıkları, Nöroloji
, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Aile hekimliği, Diyetisyen, Diş hekimi Daha fazlaMerdivenköy Mah. Şahika Sok. No:32 Göztepe, Kadıköy • Harita
Özel Aksu Göztepe Hastanesi
Hürriyet Mahallesi Hürriyet Caddesi No:1, Bahçelievler • Harita
Merdivenköy Mahallesi Ressam Salih Erimez Caddesi No:21, Kadıköy • Harita
Erenköy Fizik Tedavi Ve Rehabilitasyon Hastanesi
İç hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları
, Dermatoloji, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Diyetisyen, Psikiyatri, Psikoloji Daha fazlaHürriyet Mahallesi Hürriyet Caddesi No:1, Bahçelievler • Harita
Saray Mahallesi Site Yolu Caddesi No:7, Ümraniye • Harita
Özel Hisar Intercontinental Hospital
Özel Pendik Fizik Tedavi Ve Rehabilitasyon Merkezi
Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Fizyoterapi ve rehabilitasyon
Bahçelievler Mah. No:32 Aydınlı Yolu, İstanbul • Harita
Özel Pendik Fizik Tedavi Ve Rehabilitasyon Merkezi
İstinye, İstinye Cd. No:98, 34465 Sarıyer/İstanbul, • Harita
İstinye Devlet Hastahanesi
Küçükyalı Delta Hospital
İç hastalıkları, Kardiyoloji, Nöroloji
, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Diyetisyen, Diş hekimi Daha fazlaİdealtepe Mah. Akgüvercin Sok. No: 4 Küçükyalı, Maltepe • Harita
Küçükyalı Delta Hospital
Merkez Mahallesi Çukurçeşme Cad. No: 57-59, Gaziosmanpaşa • Harita
Prof. Dr. Salih Özgöçmen
Eğitim Mah. Poyraz Sk. Sadıkoğlu4 İş Merkezi Kat 3/39 (Kadıköy Evlendirme Dairesi Karşısı), İstanbul • Harita
Kadıköy Ağrı Merkezi
Meşrutiyet Mahallesi Vali Konağı Caddesi No:149 Hayat Apartmanı D:5, İstanbul • Harita
Selda Öktem Muayenehanesi
Özel Medilife Bağcılar Hastanesi
Genel cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji
, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Acil tıp, Diyetisyen Daha fazlaFevzi Çakmak Mah. Osman Gazi Cad. No: 173, İstanbul • Harita
Özel Medilife Bağcılar Hastanesi
Hakkı Yeten Caddesi, Aşçıoğlu Plaza, No:17 Kat:4 Daire:9, İstanbul • Harita