Gastroenterit, Sancaktepe
Küçükbakkalköy Mahallesi Işıklar Caddesi No:35/A, Ataşehir • Harita
Ataşehir Özel Florence Nightingale Hastanesi
Şemsidenizer Cad.E-5 Karayolu Kartal, İstanbul • Harita
İç hastalıkları, Gastroenteroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları
, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Aile hekimliği, Diyetisyen, Psikiyatri Daha fazlaÇamlık Mah. Çiğdem Sok. No:1 Çekmeköy, İstanbul • Harita
İç hastalıkları, Alerji hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Gastroenteroloji, Nefroloji, Romatoloji, Hematoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk onkolojisi, Neonatoloji, Çocuk göğüs hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Gastroenteroloji cerrahisi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi genetik, Tıbbi biyokimya, Spor hekimliği, Acil tıp, Aile hekimliği, Pratisyen, Psikiyatri Daha fazlaŞemsidenizer Cad.E-5 Karayolu Kartal, İstanbul • Harita
Uzm. Dr. Tülay Eyüpgiller
Küçükbakkalköy Mah. Şenlik Sokakl No:11 34750, İstanbul • Harita
Florence Nightingale Hastanesi Ataşehir
Uzm. Dr. Yaprak Biren
Barbaros Mahallesi Şen Sokak No:10, Ataşehir • Harita
Özel Yeni İklim Hastanesi
İç hastalıkları, Kardiyoloji, Nöroloji
, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Radyoloji, Acil tıp, Diyetisyen, Diş hekimi Daha fazlaSancaktepe Mah. 12. Sokak No:5, İstanbul • Harita
Özel Yeni İklim Hastanesi
Cevizli Mahallesi Bağdat Caddesi No:547, Maltepe • Harita
VM Medical Park Maltepe Hastanesi
Ümraniye Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
İç hastalıkları, Gastroenteroloji, Nefroloji
, Romatoloji, Hematoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk gastroenteroloji hepatoloji ve beslenme, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Algoloji, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Aile hekimliği, Diyetisyen, Psikiyatri Daha fazlaElmalıkent Mahallesi, Adem Yavuz Cad. No:1, Ümraniye • Harita
Ümraniye Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Mehmet Toprak Hospital
Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları
, Genel cerrahi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Acil tıp, Ağız diş ve çene cerrahisi, Diyetisyen, Diş hekimi Daha fazlaCevizli Mahallesi Bağdat Caddesi No:547, İstanbul • Harita
Mehmet Toprak Hospital
Küçükbakkalköy Mahallesi Işıklar Caddesi No:35/A, Ataşehir • Harita
Ataşehir Özel Florence Nightingale Hastanesi
İç hastalıkları, Gastroenteroloji, Nefroloji
, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Acil tıp, Diyetisyen, Diş hekimi, Protetik diş tedavisi Daha fazlaKozyatağı Mahallesi Kozyatağı Sokak No:19, Kadıköy • Harita
İç hastalıkları, Dermatoloji, Genel cerrahi
, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kadın hastalıkları ve doğum, Diyetisyen, Diş hekimi Daha fazlaBarbaros Mahallesi Şen Sokak No:10, Ataşehir • Harita
Uzm. Dr. Mehmet Akif Yılmaz
Kozyatağı Mahallesi Kozyatağı Sokak No:19, Kadıköy • Harita