Gelişim Bozuklukları, Bakırköy

• Zeytinlik Mah. Fazılpaşa Sk. Ardal Apt. No:16/9, İstanbul Harita

Leyla Genç Akaçlı Muayenehanesi

• Acıbadem International Hastanesi

İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları, Gastroenteroloji

, Nefroloji, Hematoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk hematolojisi, Neonatoloji, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Perinatoloji, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Tıbbi mikrobiyoloji, Aile hekimliği, Diyetisyen, Psikiyatri, Göğüs hastalıkları ve tüberküloz Daha fazla

İstanbul Caddesi No:82 Yeşilköy, İstanbul Harita

Acıbadem International Hastanesi

• Bahçelievler mahallesi Dizer sokak No:5/2, İstanbul Harita

Tin Psikoloji Danışmanlık Merkezi

• Zuhuratbaba Mah., Şükrançiftliği Sok. 49/3, 34025 Bakırköy/İstanbul, İstanbul Harita

Uzm. Psk. Ezgi Eroğlu

• İstanbul Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim Araştırma Hastanesi

İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları, Gastroenteroloji

, Nefroloji, Romatoloji, Hematoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk nefrolojisi, Çocuk alerjisi, Çocuk gastroenteroloji hepatoloji ve beslenme, Neonatoloji, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Aile hekimliği, Pratisyen, Psikiyatri Daha fazla

Zuhuratbaba M.Dr.T.Sağlam Cad.N10 Bakırköy, Bakırköy Harita

• Kartaltepe Mah. Limon Çiçek Sk. Aydıner Apt. 3/A Blok , Bakırköy Harita

İDM Psikolojik Danışmanlık Merkezi

• Acıbadem Bakırköy Hastanesi

İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları, Gastroenteroloji

, Romatoloji, Hematoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk gastroenteroloji hepatoloji ve beslenme, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Algoloji, Radyoloji, Nükleer tıp, Acil tıp, Aile hekimliği, Pratisyen, Diyetisyen, Diş hekimi, Periodontoloji, Çocuk diş hekimliği (pedodonti) Daha fazla

Zeytinlik, Halit Ziya Uşaklıgil Cd. No: 1, Bakırköy Harita

Acıbadem Bakırköy Hastanesi

• Zuhratbaba Mahallesi Yücetarla Caddesi No:55/4 Kenan Akgün Apartmanı, Bakırköy Harita

İda Psikiyatri Merkezi

• Bahçelievler Mh.Dr.M.Ebiri Sk.No:6/B, Harita

Ruh Sağlığı Enstitüsü Derneği -Zonguldak Psikoterapi

• Bahçelievler Mahallesi Şair Orhan Veli Sokak No:10/13 Kaptan Apartmanı, Bahçelievler Harita

Adel Psikolojik Danışmanlık Merkezi

• Özel Bahçelievler Çocuk Kliniği