Glial Tümör, İstanbul
İnönü Cad. Okur Sok. No:20 Kozyatağı, Kadıköy • Harita
Acıbadem Kozyatağı Hastanesi
Hakkıyeten cad. No:17 Aşçıoğlu Plaza no:7 Fulya Şişli, İstanbul • Harita
Onur Kulaksızoğlu Muayenehanesi
Bahçelievler Mh, Talatpaşa Bulvarı Begonyalı Sok. 7/9, 34180 Bahçelievler / İstanbul, İstanbul • Harita
Özel Aile Hastanesi
Kurtköy Mah. Ankara Cad. No: 390/3, İstanbul • Harita
Kurtköy Ersoy Hastanesi
E5 Karayolu Üzeri İçerenköy, Ataşehir • Harita
İstanbul Fatih Sultan Mehmet Eğitim Araştırma Hastanesi
Teşvikiye Mahallesi Hakkı Yeten Caddesi Vital Fulya Plaza No:23 Kat:2 Oda:4,, İstanbul • Harita
Sevda Uğraş Muayenehanesi
İstanbul • Harita
Doktor Muayenehanesi
Hastane 34
İç hastalıkları, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları
, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Pratisyen, Diyetisyen, Psikoloji Daha fazlaDemirkapı Mah. Velioğlu Cad. No:77, İstanbul • Harita
Hastane 34
Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları, Gastroenteroloji
, Nefroloji, Romatoloji, Hematoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk hematolojisi, Çocuk nefrolojisi, Çocuk nörolojisi, Çocuk alerjisi, Çocuk onkolojisi, Çocuk enfeksiyon hastalıkları, Neonatoloji, Çocuk göğüs hastalıkları, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Gastroenteroloji cerrahisi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Algoloji, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Tıbbi farmakoloji, Acil tıp, Adli tıp, Fizyoloji, Aile hekimliği, Embriyoloji ve histoloji, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri, Psikoloji, Çocuk genetik hastalıkları Daha fazlaFevzi Çakmak Mahallesi Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi No:10, Pendik • Harita
Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim Ve Araştırma Hastanesi