Göğüs Estetiği, Bayrampaşa
Abdi İpekçi Caddesi Park apt. No:1 Nişantaşı, İstanbul • Harita
Op. Dr. Ali ÇETİNKAYA Kliniği
Yıldırım Mahallesi Ali Fuat Başgil Caddesi No:112, Bayrampaşa • Harita
Merkez, Hastane Sokak No:2,, İstanbul • Harita
Private Avrupa Şafak Hospital (Avrupa Özel Şafak Hastanesi)
İç hastalıkları, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları
, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk nefrolojisi, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Radyoloji, Diyetisyen, Diş hekimi Daha fazlaYıldırım Mahallesi Ali Fuat Başgil Caddesi No:112, Bayrampaşa • Harita
Gaziosmanpaşa • Harita
Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi
Merkez, Çukurçeşme Cd. 57-59, Gaziosmanpaşa, İstanbul • Harita
Op. Dr. Kerim Ünal
İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları, Gastroenteroloji
, Nefroloji, Hematoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk hematolojisi, Çocuk alerjisi, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Psikiyatri, Diş hekimi, Psikoloji, Metabolik cerrahi Daha fazlaMerkez Mahallesi Çukurçeşme Caddesi No:51, Gaziosmanpaşa • Harita
Merkez Mahallesi Çukurçeşme Caddesi No:51, Gaziosmanpaşa • Harita
Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları
, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Göğüs hastalıkları ve tüberküloz Daha fazlaFevzi Çakmak Mahallesi Hekimsuyu Caddesi No:26/34 Küçükköy, Gaziosmanpaşa • Harita
Op. Dr. Mehmet Çeber
Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi