Halsizlik, Bahçelievler
Tem Avrupa Otoyolu Göztepe Çıkışı No: 1Bağcılar, İstanbul • Harita
İstanbul Medipol Mega Hastaneler Kompleksi
Özel A Hastanesi
İç hastalıkları, Nöroloji, Dermatoloji
, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Diyetisyen, Diş hekimi Daha fazlaKocasinan Merkez Mah. Mahmutbey Cad. No:373-375 Bahçelievler/, İstanbul • Harita
Özel A Hastanesi
İç hastalıkları, Kardiyoloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları
, Dermatoloji, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Diyetisyen, Fizyoterapi ve rehabilitasyon Daha fazlaYıldıztepe Mahallesi Bağcılar Caddesi No:108, Bağcılar • Harita
Barbaros Mah. Hoca Ahmet Yesevi Cad.No: 149 Güneşli, Bağcılar • Harita
Deli Hüseyin Paşa Cd. Şevketdağ Sk. No:2 Bahçelievler, İstanbul • Harita
Özel Vital Hospital
Uzm. Dr. Ender İskender Kurugöllü
İç hastalıkları
Merkez Mah. Salihpaşa Cad. Huzur Sok. No:6 (Ssk. Hastanesi Yanı), Gaziosmanpaşa • Harita
Özel Ekotom Cerrahi Tıp Merkezi
İç hastalıkları, Gastroenteroloji, Göğüs hastalıkları
, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Acil tıp, Diyetisyen, Diş hekimi Daha fazlaMenderes Mah. Kazım Karabekir Cad. No: 1, Esenler • Harita
İç hastalıkları, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları
, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk nefrolojisi, Neonatoloji, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Algoloji, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Sualtı hekimliği ve hiperbarik tıp, Acil tıp, Aile hekimliği, Psikiyatri, Çocuk romatolojisi Daha fazlaMerkez Mah. Mimarsinan Cad.6 Sok., Bağcılar • Harita