Haşimato, Kadıköy
Koşuyolu Mah. Mehmet Akfan Sok. No:15-17/2 Kat:1, Kadıköy • Harita
Op. Dr. Asil Yılmaz
Medipoint Tıp Merkezi
İç hastalıkları, Gastroenteroloji, Romatoloji
, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Kalp ve damar cerrahisi, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Diyetisyen Daha fazlaMerdivenköy Mahallesi Şair Arşi Cad. No:6 Göztepe, İstanbul • Harita
Medipoint Tıp Merkezi
Bağdat Caddesi No: 101 Daire: 2 Ocak Apt. Feneryolu, İstanbul • Harita
Prof. Dr. Haluk Sargın Muayenehanesi
Feneryolu mahallesi Bağdat Cad. No:117/11 Nusret Bey Apartmanı, İstanbul • Harita
Dr Rana Ecevit Muayenehanesi
Bağdat Caddesi No: 158/10 Feneryolu, Kadıköy • Harita
Abdullah Bereket Muayenehanesi
Bağdat Cad.Güzel Sok.No:165/2 D:10 Selamiçeşme Heper Apt., İstanbul • Harita
Arteus
Çifte Havuzlar, Operatör Cemil Topuzlu Cd. No:46 K:3, Kadıköy/İstanbul, İstanbul • Harita
Volkan Demirhan Yumuk Muayenehanesi
Uzm. Dr. Ferhan Mantar
Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları, İç hastalıkları
Şimşek Sok. No:2 Caddebostan, İstanbul • Harita
Dr. Ferhan Mantar Muayenehanesi
İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları, Gastroenteroloji
, Nefroloji, Romatoloji, Hematoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk metabolizma hastalıkları, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk hematolojisi, Çocuk nefrolojisi, Çocuk nörolojisi, Çocuk alerjisi, Çocuk onkolojisi, Çocuk gastroenteroloji hepatoloji ve beslenme, Çocuk enfeksiyon hastalıkları, Neonatoloji, Çocuk i̇mmünolojisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Gastroenteroloji cerrahisi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Androloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi genetik, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Aile hekimliği, Pratisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Endodonti Daha fazlaDoktor Erkin Caddesi, Kadıköy • Harita
İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları, Hematoloji
, Tıbbi onkoloji, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk nefrolojisi, Neonatoloji, Dermatoloji, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Aile hekimliği, Ağız diş ve çene cerrahisi, Diyetisyen, Psikiyatri, Periodontoloji Daha fazlaİnönü Cad. Okur Sok. No:20 Kozyatağı, Kadıköy • Harita
Koşuyolu Mah. Mehmet Akfan Sok. No:15-17/2 Kat:1, Kadıköy • Harita
Op. Dr. Asil Yılmaz