Hematom, İstanbul
Hangi uzmanlığı aramıştınız?
Pendik Bölge Hastanesi
İç hastalıkları, Gastroenteroloji, Kardiyoloji
, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi Daha fazlaDoğu Mah. Nevbahar Sokak No:1 (Tavşantepe Metro Durağı Yanı), Pendik • Harita
Pendik Bölge Hastanesi
Medicana Çamlıca Tıp Merkezi
İç hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları
, Dermatoloji, Genel cerrahi, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Tıbbi mikrobiyoloji, Diyetisyen, Psikiyatri, Psikoloji Daha fazlaAlemdağ Caddesi No: 103 Namazgah, Üsküdar • Harita
Medicana Çamlıca Tıp Merkezi
Özel Levent Hastanesi
İç hastalıkları, Gastroenteroloji, Kardiyoloji
, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Diyetisyen, Diş hekimi Daha fazlaOrtabayır Mahallesi Oto Caddesi No: 3 Kağıthane – İstanbul, Kağıthane • Harita
Özel Levent Hastanesi
Esentepe Mah. Anadolu Cad. AND Pastel Sitesi A Blok No: 5/2 Kat: 2, Kartal • Harita
Uzm. Dr. Dilek Eryılmaz Muayenehanesi
Ataköy 7-8-9-10. Kısım Mahallesi E-5 Yanyol Cad. Ataköy Towers A Blok Kat:4 Daire : 88-87-86-85 Bakırköy, İstanbul • Harita
Uzm. Dr. Hande Ulusal Muayenehanesi
Fevzi Çakmak D100 Eski Karakol Sok. No:9, İstanbul • Harita
VM Pendik Medical Park
Zuhuratbaba İncirli caddesi, Haksever sok, No:2, Bakırköy, İstanbul • Harita
Nilgün Bahçetepe Muayenehanesi
Munir Nurettin Selçuk, İstanbul • Harita
Hürriyet Mah. E.Edirne Asf.No:124/B 256 Sok. Beşyüzevler, Gaziosmanpaşa • Harita
İstanbul 500 Evler Şafak Hastanesi
Küçükçekmece • Harita
POSTANE MAHALLESİ GÜLİSTAN SOKAK NO:10/4, İstanbul • Harita
Kenan Dibek Muayenehanesi
Caddebostan Mah, Bağdat Cd. Erenköy Palas Apt. No:233 Kadıköy/İstanbul, İstanbul • Harita
Dr. Utkan Kızıltaç Özel Kliniği
Özel Sancaktepe Bölge Hastanesi
İç hastalıkları, Gastroenteroloji, Nöroloji
, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi Daha fazlaAtatürk Cad. No:123 Sarıgazi, İstanbul • Harita
Özel Sancaktepe Bölge Hastanesi
Halkalı Merkez Mah. Turgut Özal Bulvarı No: 16, Küçükçekmece • Harita
Acıbadem Atakent Hastanesi
Medicana Ataköy
İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları, Gastroenteroloji
, Romatoloji, Hematoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Psikoloji Daha fazlaAtaköy 2-5-6. Mahallesi Rauf Orbay Caddesi No:2/1Z, Bakırköy • Harita
Medicana Ataköy
Ataköy Towers Çobançeşme E-5 Yan Yol Caddesi No: 20/ 2 B Blok 4.Kat Daire:62 Bakırköy-İstanbul, İstanbul • Harita
Gökhan Okan Muayenehanesi
Aytar Cd. Dağlı İş Merkezi no:40/8 kat:1 Daire:1, Nisbetiye, İstanbul • Harita