Hiperaktivite, Antalya
Hangi uzmanlığı aramıştınız?
Fener Mah. 1971 Sok. No:36 Bulvar Lara Ofis D Blok Kat:7 Daire:20, Antalya • Harita
Doç.Dr.Özhan Yalçın Çocuk ve Ergen Psikiyatrisi Muayenehanesi
Arapsuyu Mah. Atatürk Bulvarı. Tasarım Plaza No:16, Konyaaltı • Harita
Egemen Aktaş Muayenehanesi
Çağlayan Mh. Hastane Cd. 46/3 Alper Eczanesi Karşısı, Antalya • Harita
Alper Arıkazan Muayenehanesi
Yeşilbahçe Mahallesi Portakal Çiçeği Caddesi Turunç Plaza İş Merkezi Kat: 2 D:15, Muratpaşa • Harita
Lara Psikiyatri ve Psikoterapi Merkezi
Yeşilbahçe Mahallesi Portakal Çiçeği Caddesi 1460. Sokak Turunç Plaza K:3 D:24, Muratpaşa • Harita
Kuşkavağı Mah. Atatürk Bulvarı No:81, Antalya • Harita
Varlık Mah. 100. Yıl Bulvarı. Güven Apt. 52/5, Antalya • Harita
Oya Özgür Muayenehanesi
İpek Paksoy
Çocuk gelişimi
Kızılarık mahallesi, 2754.sokak no:1 d no:107 oficity iş merkezi, Antalya • Harita
Çocuk Gelişimi İpek Paksoy
Uzm. Dr. Bahar Berberoğlu
Psikiyatri
Şirinyalı Mah. İsmet Gökşen Cad. Tankut apt. NO:101 D:4 Antalya, Antalya • Harita
Psikiyatrist Dr.Bahar Berberoğlu Muayenehanesi
Prof. Dr. Taha Karaman
Psikiyatri
Yeşilbahçe Mah. Metin Kasapoğlu Cad.Gökhan İş Merkezi B Blok No:21/5, Antalya • Harita
Taha Karaman Muayenehanesi
Çocuk ve ergen psikiyatrisi
Aşağı Hisar Mahallesi 4503 Sokak No:14 Kat:2 Daire No:3, Antalya • Harita
Emel Özen Muayenehanesi
İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları, Gastroenteroloji
, Nefroloji, Romatoloji, Hematoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk hematolojisi, Çocuk nefrolojisi, Çocuk alerjisi, Neonatoloji, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Gastroenteroloji cerrahisi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Spor hekimliği, Acil tıp, Aile hekimliği, Pratisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Psikoloji, Jinekolojik onkoloji cerrahisi, Metabolik cerrahi Daha fazlaVarlık Mah. Kazım Karabekir Cad, Muratpaşa • Harita
Tuğçe Özgül
Çocuk gelişimi
Antalya, Antalya • Harita
Tuğçe Özgül
Kepez Devlet Hastanesi
Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Genel cerrahi, Göğüs cerrahisi
, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları Daha fazlaHüsnü Karakaş Mahallesi Hastane Caddesi No:103, Kepez • Harita
Kepez Devlet Hastanesi
İç hastalıkları, Gastroenteroloji, Kardiyoloji
, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi Daha fazlaKuşkavağı Mah. Atatürk Bulvarı No:81, Konyaaltı • Harita