Hipertiroidi, İstanbul
Hangi uzmanlığı aramıştınız?
Bahçeşehir Üniversitesi Tıp Fakültesi
Gastroenteroloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji
, Göğüs hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Genel cerrahi, Çocuk ürolojisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Üroloji, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi genetik Daha fazlaÇırağan Caddesi Osmanpaşa Mektebi Sokak No: 4 - 6 Beşiktaş, İstanbul • Harita
Bahçeşehir Üniversitesi Tıp Fakültesi
Doctors Office Loca
İç hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları
, Kadın hastalıkları ve doğum, Diş hekimi, Psikoloji Daha fazlaBahçeşehir 2. Kısım Avni Akyol Bulvarı Loca Sitesi C Blok No: 3/2 D:16, İstanbul • Harita
Doctors Office Loca
İstanbul Ümraniye Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Ümraniye Semt Polikliniği
İç hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi
, Aile hekimliği, Pratisyen Daha fazlaÇakmak Mah. Samanyolu Cad.No:4, İstanbul • Harita
İstanbul Ümraniye Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Ümraniye Semt Polikliniği
Özel Atalar Hastanesi
İç hastalıkları, Genel cerrahi, Gastroenteroloji cerrahisi
, Beyin ve sinir cerrahisi, Göz hastalıkları, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Cerrahi onkoloji, Psikoloji Daha fazlaAtalar Mahallesi Üsküdar Caddesi No:101, Kartal • Harita
Özel Atalar Hastanesi
Nisbetiye Mahallesi Yücel Sok. No:6 1. Levent, Beşiktaş • Harita
Neolife Tıp Merkezi
Maltepe Devlet Hastanesi
İç hastalıkları, Kardiyoloji, Enfeksiyon hastalıkları
, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon Daha fazlaAltayçeşme Mah. Çam Sokak No:26-28 34843 Maltepe, İstanbul • Harita
Maltepe Devlet Hastanesi
Uzm. Dr. Mehmet Karaca
Güzelbahçe Sok.No:20 Nişantaşı Teşvikiye, Şişli • Harita
İstanbul Özel Amerikan Hastanesi
Koşuyolu Sağlık Muayenehaneleri
İç hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi
, Tıbbi patoloji Daha fazlaKoşuyolu Mah. Muhittin Üstündağ Cad. Numara:31, İstanbul • Harita
Koşuyolu Sağlık Muayenehaneleri
Özel Hekimler Cerrahi Tıp Merkezi
Göğüs hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Genel cerrahi
, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Diyetisyen, Diş hekimi Daha fazlaYaman Evler Mah. Alemdağ Cad. No:467 A. Dudullu, İstanbul • Harita
Özel Hekimler Cerrahi Tıp Merkezi
, Radyoloji Daha fazlaF. Çakmak Mah. Atışalanı Cad. No:26, İstanbul • Harita
Esenler Hayat Hastanesi
Maltepe Kardelen Tıp Merkezi
İç hastalıkları, Hematoloji, Nöroloji
, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum Daha fazlaAtatürk Cad. No:31 Zümrütevler, İstanbul • Harita
Maltepe Kardelen Tıp Merkezi
Özel Güneş Diyaliz Merkezi
Evren Mah. Gülbahar Cad. No:55 Güneşli, İstanbul • Harita
Özel Güneş Diyaliz Merkezi
Bilim Üniversitesi Tıp Fakültesi
İç hastalıkları, Gastroenteroloji, Nefroloji
, Geriatri, Kardiyoloji, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Genel cerrahi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Tıbbi patoloji, Tıbbi genetik, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Tıbbi farmakoloji, Acil tıp, Adli tıp, Halk sağlığı, Fizyoloji, Aile hekimliği, Anatomi, Embriyoloji ve histoloji Daha fazlaLevent Mah. Büyükdere Cad. No:120, İstanbul • Harita
Bilim Üniversitesi Tıp Fakültesi
Sancaktepe Mah. 12. Sokak No:5, İstanbul • Harita
Özel Yeni İklim Hastanesi
Özel Hospitalium Şişli Hastanesi
İç hastalıkları, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları
, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Genel cerrahi, Kadın hastalıkları ve doğum, Jinekolojik onkoloji cerrahisi Daha fazlaMeşrutiyet Mah. Teyyareci Cemal Sok. No.39 Halaskargazi Cad., Şişli • Harita
Özel Hospitalium Şişli Hastanesi