Hipertiroidi, Sarıyer
Şişli Florence Nightingale Hastanesi
İstanbul • Harita
Oğuz Ayhan Muayenehanesi
Rumeli Hisarı Caddesi No: 62 Baltalimanı, Sarıyer • Harita
İstanbul Metin Sabancı Baltalimanı Kemik Hastalıkları Eğitim Araştırma Hastanesi
Ortaklar Cd. Bahçeler Sok. Dülger Apt. No.1 Kat 1 Daire 7 Mecidiyeköy, İstanbul • Harita
Çetin Önsel Muayenehanesi
Op. Dr. Ahmet Nabi Kızmaz
Genel cerrahi
Özel Şişli Kolan Hastanesi
İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları, Gastroenteroloji
, Nefroloji, Romatoloji, Hematoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk endokrinolojisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Diş hastalıkları ve tedavisi, Jinekolojik onkoloji cerrahisi Daha fazlaKaptanpaşa Mahallesi Darülaceze Caddesi No:14 Okmeydanı, Şişli • Harita
Özel Şişli Kolan Hastanesi
Özel Esha Cerrahi Tıp Merkezi
İç hastalıkları, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi
, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Androloji, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Radyoloji, Pratisyen, Diyetisyen, Diş hekimi Daha fazlaYeşilce Mahallesi Yunus Emre Caddesi No:24, Kağıthane • Harita
Özel Esha Cerrahi Tıp Merkezi
Nispetiye Cad. No:15/2 Rumelihisarı, İstanbul • Harita
Özel Rumeli Tıp Merkezi
Ass. Dr. Kadri Turan
İç hastalıkları
İç hastalıkları, Romatoloji, Kardiyoloji
, Enfeksiyon hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Spor hekimliği, Psikiyatri, Diş hekimi Daha fazlaRumeli Hisarı Caddesi No: 62 Baltalimanı, Sarıyer • Harita