Hipokondriazis, Sarıçam
Hangi uzmanlığı aramıştınız?
Beyazevler Mah. Devlet Bahçeli Bulvarı No:18 Ali Gençgiyen Apt. Kat:1 D:1, Adana • Harita
Sun Psikoloji
Çınarlı Mah. 61027 Sok. Sunar Nuri Çomu İş Merkezi B Blok K:10 D:61 Seyhan, Adana • Harita
Uzm. Dr. Gözde Ertürk Durlanık Muayenehanesi
Çınarlı mahallesi 61027 sokak Sunar Nuri Çomu İş Merkezi A Blok 6.Kat No:38, Adana • Harita
Uzm. Dr. Gözde Ciğerli Özkarakoyuncu Muayenehanesi
Kurtuluş Mah. Gülbahçesi Sitesi Demokrasi Sk. D Blok Kat:2 No:207, Adana • Harita
Cansu İşbilir Psikolojik Danışmanlık Merkezi
Adana • Harita
Psk. Gökçe Serdem
Gazipaşa Blv. Ayral Apt. No:2 Kat: 3 Daire:7 Kitapsan Karşısı, Adana • Harita
TerapiMER Psikolojik Destek Merkezi
Reşatbey Mahallesi Cumhuriyet Caddesi Ramazanoğlu Apartmanı A Blok Kat : 3 No : 8, Adana • Harita
Pavones Psikoloji
Adana, Adana • Harita
Psk. Özge Özden
Cemalpaşa Mah. Ordu Cad. Poyraz Residence No: 95, Seyhan • Harita
Çağdaş Psikoloji Uygulama ve Eğitim Merkezi
Reşat bey mh Atatürk caddesi Gen iş merkezi no:22 kat 1 daire 2 Seyhan/Adana, Adana • Harita
Uzm. Dr. Deniz Karayün
Kurtuluş Mah. Cumhuriyet Cad. No:50 MNS Plaza A Blok Kat:3 D:14, Adana • Harita
Uzm. Psk. Begüm Eser
Kurtuluş Mahallesi Atatürk Caddesi No: 69 Lokman Apartmanı Asma Kat No:1,, Adana • Harita
Time Works
Turgut Özal Bulvarı Mahfessığmaz mah. 79112 sok. Akın Apt B blok Kat:2 No:4, Adana • Harita
Uzm. Kl. Psk. Nergis Parlakgümüş
Yıldırım Beyazıt Mahallesi Kozan Caddesi No:755/A, Sarıçam • Harita
Özel Batıkent Cerrahi Tıp Merkezi
Sümer Mah.Altın Bulvargaranti Bankası Yanı Pınar Ap:Kat.1 D.1 Seyhan, Adana • Harita
Şule Güney Sümbül Muayenehanesi
Gazipaşa Bul. Bahar Apt No:45 K:1 D:2, Adana • Harita
Empati Psikolojik Danışma
Adana Numune Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları, Gastroenteroloji
, Nefroloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk hematolojisi, Çocuk nörolojisi, Çocuk onkolojisi, Çocuk gastroenteroloji hepatoloji ve beslenme, Çocuk enfeksiyon hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Gastroenteroloji cerrahisi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Tıbbi genetik, Tıbbi mikrobiyoloji, Spor hekimliği, Acil tıp, Pratisyen, Cerrahi onkoloji, Psikiyatri Daha fazlaYenibaraj Mah. H.Ömer Sabancı Cad., Seyhan • Harita
Adana Numune Eğitim Ve Araştırma Hastanesi