Huzursuz Bağırsak Sendromu, İstanbul
Hangi uzmanlığı aramıştınız?
NPİSTANBUL Beyin Hastanesi
İç hastalıkları, Kardiyoloji, Nöroloji
, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Kulak burun boğaz, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Tıbbi biyokimya, Spor hekimliği, Acil tıp, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri, Psikoloji Daha fazlaSaray Mah. Ahmet Tevfik İleri Cad. No:18, Ümraniye, Ümraniye • Harita
NPİSTANBUL Beyin Hastanesi
Mimar Sinan Mah, Mimar Sinan Cd. No:72, İstanbul • Harita
Özel Silivri Anadolu Hastanesi
Feneryolu, Bağdat Cd. No:63, 34724 Kadıköy/İstanbul, İstanbul • Harita
Kadıköy Florence Nightingale Hastanesi
Gümüşpala Mh. İskeçe Cd. No:64, İstanbul • Harita
Özel Florya Hastanesi İstanbul
İç hastalıkları, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları
, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk endokrinolojisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Radyoloji, Acil tıp, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Psikoloji Daha fazlaFevzi Çakmak Mah, Tevfik İleri Cd No:105 üstkaynarca, Pendik • Harita
Özel Yüzyıl Hastanesi Pendik
Yıldırım, 112, Ali Fuat Başgil Cd. No, 34045 Bayrampaşa/İstanbul, İstanbul • Harita
Baypark Hospital
ONEBLOCK İş Merkezi FSM Mahallesi Depo Yolu Sok No: 16/57 Kat : 8, İstanbul • Harita
GGO Clinic
ATAKENT MAH. 4.CADDE NO: 36 Halkalı, İstanbul • Harita
BHT CLINIC İSTANBUL TEMA HASTANESİ
Fevzi Çakmak Mah, Tevfik İleri Cd No:105 üstkaynarca, Pendik • Harita
Özel Yüzyıl Hastanesi Pendik
Halaskargazi cad. Halaskargazi mah. Kargın palace apt. no:24 Daire: 1, İstanbul • Harita
Op. Dr. Levent Bakışgan
Tantavi Mah. Estergon Cad. Sur Yapı Exen Sitesi F Blok K:16 D:190, İstanbul • Harita
Dr. Filiz Gültekin Kliniği
Medicana Ataköy
İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları, Gastroenteroloji
, Romatoloji, Hematoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Psikoloji Daha fazlaAtaköy 2-5-6. Mahallesi Rauf Orbay Caddesi No:2/1Z, Bakırköy • Harita
Medicana Ataköy
Halit Ziya Uşaklıgil Caddesi No:1, İstanbul • Harita