İdrar Kaçırma, İstanbul
Hangi uzmanlığı aramıştınız?
Ayazağa Mahallesi, Kemerburgaz Caddesi, Vadistanbul Park Etabı, 7F Blok,, İstanbul • Harita
Liv Hospital Vadi İstanbul Hastanesi
Telsizler Mahallesi Talatpaşa Cad. No:151 Kağıthane, İstanbul • Harita
Özel Gültepe Avicenna Hastanesi
Abidei Hürriyet Caddesi No:12 D:3 Bomonti Osmanbey, İstanbul • Harita
Aşer Bensusan Muayenehanesi
Büyükdere Cad.No:40 Maslak, Sarıyer • Harita
Acıbadem Maslak Hastanesi
Barış Mahallesi Belediye Caddesi No:30 Ginza Lavinya Park C Blk No:174, İstanbul • Harita
P.G.Mehtap Derelioğlu Muayenehanesi
ATAKÖY 7-8-9-10. KISIM MAH. ÇOBANÇEŞME E-5, Üniversite Cd. Ataköy Towers 20/2 B Blok, kat 5, daire 74NO: 20, 34212 Bakırköy, İstanbul • Harita
Meriç Çağrı Ağır Muayenehanesi
Saray Mahallesi Site Yolu Caddesi No:7, Ümraniye • Harita
Özel Hisar Intercontinental Hospital
Talatpaşa Cd. Ressam Halim Sk. Pembe Saray Apt. A BL. No:2/1, Bahçelievler • Harita
İstanbul Pediatri Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Merkezi
Özel Çakmak Erdem Hastanesi
İç hastalıkları, Gastroenteroloji, Nefroloji
, Romatoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk nörolojisi, Neonatoloji, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Perinatoloji, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Psikoloji, Akupunktur Daha fazlaAlemdağ Cad. Sezer Sk. No:3-5 Ümraniye - İstanbul, Ümraniye • Harita
Özel Çakmak Erdem Hastanesi
Pendik Bölge Hastanesi
İç hastalıkları, Gastroenteroloji, Kardiyoloji
, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi Daha fazlaDoğu Mah. Nevbahar Sokak No:1 (Tavşantepe Metro Durağı Yanı), Pendik • Harita
Pendik Bölge Hastanesi
Valikonağı Caddesi 111, Hacı Mansur Sokak No 2 İnka Rezidans Daire 10 Nişantaşı Şişli, İstanbul • Harita
Klinik İyilik Güzellik
Teşvikiye mah. Hakkı Yeten cad no 11-13, Fulya Terrace Center 2 Daire 103, kat 15, Şişli/ İstanbul, İstanbul • Harita
Ürolife Klinik
Sultan Murat, Sultan Murat Cd. 113-1, İstanbul • Harita
Vera SM K.çekmece Cerrahi Tıp Merkez
Op. Dr. Cemil Topuzlu Caddesi No:20 K: 1/5 Fenerbahçe Kadıköy, İstanbul • Harita
Doç. Dr. Nida Bayık
Barbaros Mah. Hoca Ahmet Yesevi Cad.No: 149 Güneşli, Bağcılar • Harita
Özel Medicine Hospital
İstanbul Hidronefroz (Böbrek Büyümesi)
İstanbul İdrar Yolu Enfeksiyonu
İstanbul Sistemik Lupus Eritematozus
İstanbul Otozomal resesif polikistik böbrek hastalığı
İstanbul Posterior Üretral Valv
İstanbul Damarsal anormallikler