İdrar Torbası İltihabı, İstanbul
İçmeler Mahallesi Aydemir Sokak No:2, Tuzla • Harita
Okan Üniversitesi Hastanesi
Özel Yüzyıl Hastanesi Pendik
İç hastalıkları, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları
, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk endokrinolojisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Radyoloji, Acil tıp, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Psikoloji Daha fazlaFevzi Çakmak Mah, Tevfik İleri Cd No:105 üstkaynarca, Pendik • Harita
Özel Yüzyıl Hastanesi Pendik
Ayazağa Mahallesi, Kemerburgaz Caddesi, Vadistanbul Park Etabı, 7F Blok, 34396 Sarıyer/İstanbul, İstanbul • Harita
Liv Hospital Vadistanbul
Bahçelievler Mahallesi Adnan Kahveci Bulvarı No:227, Bahçelievler • Harita
Memorial Bahçelievler Hastanesi
Çobançesme Mahallesi, Fatih Caddesi, No:1/8, Bahçelievler, 34196 İstanbul Bahçelievler Medipol Hastanesi, İstanbul • Harita
Bahçelievler Medipol Hastanesi
Hakkı Yeten Cad. No:19 Teşvikiye Mah. Unimed, D K2 :No: 19,, İstanbul • Harita
Dr. Tuncay Taş Üroloji, Androloji Kliniği
Abdurrahman Gazi Mh. Bosna Blv. Sezgin Sk.No:1 K:4 D.12 Eğin Plaza, İstanbul • Harita
Melih Yüksel Erol Çocuk Sağlığı Kliniği
Cennet Mah. Ziya Gökalp Cad.No:2, Küçükçekmece • Harita
Özel Doğan Hastanesi
Özel Tanfer Hastanesi
İç hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Genel cerrahi
, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Diyetisyen Daha fazlaMecidiyeköy Mahallesi Aytekin Kotil Caddesi No:25, Şişli • Harita
Özel Tanfer Hastanesi
Acıbadem No:4, İstanbul • Harita
Medipol Acıbadem Bölge Hastanesi
Buyukdere cad. Oya sok. Devran apt. No 2/1 kat:4 daire: 8 Mecidiyeköy, İstanbul • Harita
Bülent Şen Muayenehanesi
Cumhuriyet mahallesi Fedakar Sokak Blok Opal 13/4 Demirromans Sitesi, İstanbul • Harita
Ayten Mutlu Muayenehanesi
Levent Mahallesi Zerrin Sokak No:2/2, Beşiktaş • Harita
ÜroKlinik Center of Excellence
Kurtköy Mah. Ankara Cad. No: 390/3, Pendik • Harita
Kurtköy Ersoy Hastanesi
Fevzi Çakmak Mahallesi Cemal Gürsel Caddesi No:9, Pendik • Harita
VM Medical Park Pendik Hastanesi
Başakşehir Mah. Süleyman Çelebi Cad. Oğuzhan Sok. Nova Rezidans 4H, İstanbul • Harita
Münevver Bilgin Muayenehanesi
Tem Avrupa Otoyolu Göztepe Çıkışı No: 1Bağcılar, İstanbul • Harita
İstanbul Medipol Mega Hastaneler Kompleksi
Özel Vital Hospital
İç hastalıkları, Kardiyoloji, Nöroloji
, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Diyetisyen Daha fazlaDeli Hüseyin Paşa Cd. Şevketdağ Sk. No:2 Bahçelievler, İstanbul • Harita
Özel Vital Hospital
Adnan Kahveci Bulvarı No:30/2A, Bahçelievler • Harita