İktidarsızlık, Maltepe
Bağdat Cad.No:263 Caddebostan, İstanbul • Harita
Acıbadem Bağdat Caddesi Tıp Merkezi
Prof. Dr. Servet Ebrinç
Psikiyatri
Osmanağa mah. Kuşdili Cad. Azampalas Apt. No: 47 Da: 13 (Çetinkaya Mağazası karşı çaprazı) Altıyol, Kadıköy • Harita
Servet Ebrinç Muayenehanesi
Soğanlık Yeni Mahallesi Genç Osman Caddesi No:2, Kartal • Harita
Özel Birlik Hastanesi
Örnek Mahallesi Ercüment Batanay Caddesi Dumankaya İkon A3 Blok 34704, Ataşehir • Harita
İkon Psikiyatri
Caddebostan Mah. Bağdat Cad. Bağdat Apt. No: 268/3, Kadıköy • Harita
E. Özlem Albayrak Muayenehanesi
İstanbul Erenköy Ruh Ve Sinir Hastalıkları Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
İç hastalıkları, Nöroloji, Çocuk ve ergen psikiyatrisi
, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Tıbbi mikrobiyoloji, Psikiyatri, Psikoloji Daha fazlaSinan Ercan Cad.No:29 Kazasker, İstanbul • Harita
İstanbul Erenköy Ruh Ve Sinir Hastalıkları Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
İstanbul Medipol Kadıköy Hastanesi
İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları, Gastroenteroloji
, Romatoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk alerjisi, Çocuk göğüs hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Algoloji, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hastalıkları ve tedavisi, Ağız yüz ve çene cerrahisi Daha fazlaE-5 Harem Yolu Üzeri Koşuyolu, Kadıköy • Harita
İstanbul Medipol Kadıköy Hastanesi
Doktor Erkin Caddesi, Kadıköy • Harita
Medeniyet Üniversitesi Göztepe Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Kadıköy Vizyon Psikiyatri Merkezi
İç hastalıkları, Psikiyatri
Caddebostan Mahallesi Bağdat Caddesi Kantarcı Rıza Sokak No:2/2, Kadıköy • Harita
Kadıköy Vizyon Psikiyatri Merkezi
Fatih Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi
İç hastalıkları, Gastroenteroloji, Romatoloji
, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk onkolojisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Kalp ve damar cerrahisi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Fizyoterapi ve rehabilitasyon Daha fazlaYalı Mahallesi Sahilyolu Sokak No:16 Dragos, Maltepe • Harita
Fatih Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi