Ilaç bağımlılığı, İstanbul
Dr. Ava Şirin Tav
Psk. Ömer Faruk Selvi
Altıntepe Mah. İstasyon Yolu Sk., İstanbul • Harita
Psk. Ömer Faruk Selvi
Bahçeşehir 2. Kısım Mah. Aldemir Sok.Bahçekent Emlak Konutları 654 Ada 1. Ticaret Merkezi K:1 No:29-34, Başakşehir • Harita
Psikolaj Gelişim Eğitim ve Danışmanlık Merkezi
Dr. İbrahim Söylemez
İstanbul
Uzm. Kl. Psk. Emel Kaya
Psikoloji
Suadiye Mah.Bağdat Cad.Köşk Apart.No.428 Kat.4 Daire 7.Kadıköy, İstanbul • Harita
Emel Kaya Muayenehanesi
Uzm. Kl. Psk. Serkan Elçi
Psikoloji
Nispetiye Mah. Nispetiye Cad. Levent 1 Apt. No:34 Kat:2 Daire:4, İstanbul • Harita
Onix Psikoloji
Prof. Dr. Ercan Abay
Bahçelievler Mahallesi Adnan Kahveci Bulvarı No:227, Bahçelievler • Harita
Memorial Bahçelievler Hastanesi
Psk. Gizem Alan
Psikoloji, Aile danışmanlığı
Üsküdar, İstanbul • Harita
Psk. Gizem Alan
Zeytinlik Mah. Fişekhane Cad, Yakut Sk. No:64D D:7, 34140 Bakırköy/İstanbul, İstanbul • Harita
Mahal Psikoloji
Doktor Muayenehanesi
Atatürk mah. Sütçü İmam cad. Gümrükçüler Apt. NO:1 D:2 Santral, İstanbul • Harita
Ayşegül Demirel Muayenehanesi
İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa, Cerrahpaşa Tıp Fakültesi
İç hastalıkları, Alerji hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Gastroenteroloji, Nefroloji, Romatoloji, İmmünoloji, Hematoloji, Geriatri, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk metabolizma hastalıkları, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk hematolojisi, Çocuk nefrolojisi, Çocuk nörolojisi, Çocuk alerjisi, Çocuk onkolojisi, Çocuk gastroenteroloji hepatoloji ve beslenme, Çocuk enfeksiyon hastalıkları, Neonatoloji, Çocuk göğüs hastalıkları, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Çocuk ürolojisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Algoloji, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi genetik, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Tıbbi farmakoloji, Spor hekimliği, Acil tıp, Adli tıp, Halk sağlığı, Fizyoloji, Aile hekimliği, Anatomi, Embriyoloji ve histoloji, Pratisyen, Psikiyatri, Göğüs hastalıkları ve tüberküloz, Diş hekimi, Psikoloji, Fizyoterapi ve rehabilitasyon, Akupunktur, Çocuk romatolojisi Daha fazlaCerrahpaşa Mahallesi Koca Mustafapaşa Caddesi No:34/E, Fatih • Harita
İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa, Cerrahpaşa Tıp Fakültesi
İstanbul Pendik Devlet Hastanesi
İç hastalıkları, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları
, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Aile hekimliği, Pratisyen Daha fazlaDr.Orhan Maltepe Cad.No:17, Pendik • Harita
İstanbul Pendik Devlet Hastanesi
Psk. Leyla Genç Akaçlı