Jinekolojik Tümörler, Osmangazi
Mudanya Yolu Fethiye Mah. Küre Sk. No: 1, Nilüfer • Harita
Özel Medicabil Hastanesi
Fevzi Çakmak Caddesi Kırcaali Mahallesi No:76 Osmangazi, Bursa • Harita
VM Medical Park Bursa Hastanesi
Fatih Sultan Mehmet (FSM) Bulvarı, İhsaniye Mahallesi, Yüce Sokak, Doruk Sitesi, No: 2C, C Blok Kat:7, Daire:14 Nilüfer/Bursa, Bursa • Harita
Ferhan Sönmez Kliniği
Op. Dr. Gonca Oğurlu Pakay Muayenehanesi
Doç. Dr. Candan Demiröz Abakay
Radyasyon onkolojisi
Romatoloji, Kardiyoloji, Çocuk endokrinolojisi
, Dermatoloji, Genel cerrahi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Acil tıp, Ağız diş ve çene cerrahisi, Çocuk beyin ve sinir cerrahisi, Aile danışmanlığı Daha fazlaOdunluk Mahallesi, İzmir Yolu Cd No:41, Nilüfer • Harita
İç hastalıkları, Gastroenteroloji, Tıbbi onkoloji
, Kardiyoloji, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Genel cerrahi, Kalp ve damar cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Pratisyen Daha fazlaEmek Zekai Gümüşdiş Mahallesi Sanayi Caddesi No:614, Osmangazi • Harita
1/A Mudanya Yolu Küre Sok Fethiye Mahallesi, Nilüfer/Bursa, Bursa • Harita
Medicabil Nilüfer
Emek Zekai Gümüşdiş Mahallesi Sanayi Caddesi No:614, Osmangazi • Harita
Bursa • Harita
Doktor Muayenehanesi
Özel Jimer Hastanesi
İç hastalıkları, Gastroenteroloji, Kardiyoloji
, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk endokrinolojisi, Dermatoloji, Genel cerrahi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Tıbbi genetik, Diyetisyen, Diş hekimi, Psikoloji Daha fazlaOdunluk Mah. Mihraplı Cad.No:6, Nilüfer • Harita
Özel Jimer Hastanesi