Kalın Bağırsak İltihabı, Ataşehir
Hangi uzmanlığı aramıştınız?
Küçükbakkalköy Irmak Sokak, Parlar İş Merkezi No: 1/5, İstanbul • Harita
Etik/İstanbul
İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları, Gastroenteroloji
, Nefroloji, Romatoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk alerjisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyasyon onkolojisi, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Ağız diş ve çene cerrahisi, Diyetisyen, Psikiyatri, Jinekolojik onkoloji cerrahisi, Dil ve konuşma terapisi, Odyoloji (dil, konuşma ve ses bozuklukları) Daha fazlaKüçükbakkalköy Mah. Vedat Günyol Cd. No:24, Ataşehir • Harita
İçerenköy Mahallesi Hastane Sokak No:4 D:4/1, 34854 İstanbul, İstanbul • Harita
Prof. Dr. Selim Aksöyek
Çocuk cerrahisi
Acıbadem Ataşehir Cerrahi Tıp Merkezi
İç hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları
, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Perinatoloji, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi Daha fazlaKüçükbakkalköy Mah. Vedat Günyol Cad. No.36, 34750, Ataşehir • Harita
Acıbadem Ataşehir Cerrahi Tıp Merkezi
Acıbadem Kozyatağı Hastanesi
İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları, Hematoloji
, Tıbbi onkoloji, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk nefrolojisi, Neonatoloji, Dermatoloji, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Aile hekimliği, Ağız diş ve çene cerrahisi, Diyetisyen, Psikiyatri, Periodontoloji Daha fazlaİnönü Cad. Okur Sok. No:20 Kozyatağı, Kadıköy • Harita
Acıbadem Kozyatağı Hastanesi
İstanbul Kalın Bağırsak İltihabı