Kan Şekeri Yüksekliği, Pendik
Hangi uzmanlığı aramıştınız?
İç hastalıkları, Alerji hastalıkları, Nöroloji
, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Genel cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hastalıkları ve tedavisi Daha fazlaDoğu, Ortanca Cd. No:66/3, 34899, Pendik • Harita
Fevzi Çakmak D100 Eski Karakol Sok. No:9, İstanbul • Harita
Sahil Yolu No:2 Evliya Çelebi Mah., Tuzla • Harita
Doğu, Ortanca Cd. No:66/3, 34899, Pendik • Harita
Doğan Sok.İstasyon, Kartal • Harita
İç hastalıkları, Gastroenteroloji, Nefroloji
, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk nörolojisi, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, El cerrahisi, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Acil tıp Daha fazlaİçmeler Mahallesi Aydemir Sokak No:2, Tuzla • Harita
Uzm. Dr. Serap Sert Yadigar
İç hastalıkları
Doğan Sok.İstasyon, İstanbul • Harita
İç hastalıkları, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları
, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Nükleer tıp, Diyetisyen Daha fazlaSahil Yolu No:2 Evliya Çelebi Mah., Tuzla • Harita
İç hastalıkları, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları
, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi mikrobiyoloji, Aile hekimliği, Pratisyen, Diş hekimi, Fizyoterapi ve rehabilitasyon Daha fazlaDoğan Sok.İstasyon, Kartal • Harita
Fevzi Çakmak Mahallesi Cemal Gürsel Caddesi No:9, Pendik • Harita
VM Medical Park Pendik Hastanesi