Kas - İskelet Sistemi Tümörleri, Kocaeli
Medical Park Gebze Hastanesi
Karamürsel, Kocaeli • Harita
Kavak Cad. No: 5 Belediye Yanı Gebze, Kocaeli • Harita
Medical Park Gebze Hastanesi
Ovacık Mahallesi D-100 Karayolu Üstü Symbol AVM (Koçtaş) Yanı, Başiskele • Harita
VM Medical Park Kocaeli Hastanesi
Fevziçakmak Mah. Dr Zeki Cad. Darıca, Gebze • Harita
Kocaeli Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Eski İstanbul Yolu Umuttepe, İzmit • Harita
Gölcük Deniz Hastanesi
Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Genel cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji
, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Psikiyatri Daha fazlaGarnizon İçi, Kocaeli • Harita
Gölcük Deniz Hastanesi
İç hastalıkları, Göğüs hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları
, Genel cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Acil tıp, Ağız diş ve çene cerrahisi, Pratisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Diş hastalıkları ve tedavisi Daha fazlaKaramürsel, Kocaeli • Harita
Kocaeli Derince Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları, Gastroenteroloji
, Nefroloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Perinatoloji, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi genetik, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Spor hekimliği, Acil tıp, Pratisyen, Psikiyatri Daha fazlaİbni Sina Mah. Sopalı Mevkii, Derince • Harita
Kocaeli Derince Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları, Gastroenteroloji
, Nefroloji, Romatoloji, Hematoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk hematolojisi, Çocuk nefrolojisi, Çocuk nörolojisi, Çocuk alerjisi, Çocuk onkolojisi, Çocuk gastroenteroloji hepatoloji ve beslenme, Çocuk enfeksiyon hastalıkları, Neonatoloji, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Tıbbi farmakoloji, Acil tıp, Adli tıp, Halk sağlığı, Fizyoloji, Aile hekimliği, Pratisyen, Psikiyatri, Göğüs hastalıkları ve tüberküloz Daha fazlaEski İstanbul Yolu Umuttepe, İzmit • Harita
Kocaeli İzmit Seka Devlet Hastanesi
İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları, Kardiyoloji
, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi mikrobiyoloji, Pratisyen, Psikiyatri Daha fazlaYenidoğan Mah. Seka Dvh, İzmit • Harita
Kocaeli İzmit Seka Devlet Hastanesi
Uzm. Dr. Mehmet Taner Özdemir
Cumhuriyet Mahallesi 2255. Sokak No:3, Gebze • Harita
Özel Aile Konak Hastanesi
İç hastalıkları, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları
, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Androloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Psikoloji Daha fazlaÇiftlik Mahallesi 4179. Sokak No:1, Gölcük • Harita
Özel Aile Konak Hastanesi
Prof. Dr. Kaan Erler
Kocaeli, Kocaeli • Harita
Doktor muayenehanesi
İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları, Nefroloji
, Hematoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Genel cerrahi, Kalp ve damar cerrahisi, Çocuk kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Algoloji, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Aile hekimliği, Çocuk genetik hastalıkları Daha fazlaCumhuriyet Mahallesi 2255. Sokak No:3, Gebze • Harita
Op. Dr. Atilla Çelebi
Gebze, Kocaeli • Harita