Kaygı Bozuklukları, Pendik
Hangi uzmanlığı aramıştınız?
Kurtköy mahallesi Ankara caddesi Optimum Loft no:400/14, İstanbul • Harita
Yansı Psikoloji
Kurtköy Mah. Ankara Cad. Soydaş Sokak Beyaz Saray Sitesi A Blok Kat:1 D:3, İstanbul • Harita
Umut Terapi
Ankara caddesi, Soydaş sokak, Beyaz Saray Sitesi A Blok/D6, İstanbul • Harita
Umut Terapi Merkezi/ Kurtköy Mahallesi
Hürriyet Mh., İstanbul • Harita
Psk. Dan. Özlem Güleç
Fevzi Çakmak Mahallesi Cemal Gürsel Caddesi No:9, Pendik • Harita
VM Medical Park Pendik Hastanesi
Yenişehir mahallesi, Osmanlı Bulvarı, No 2A, Aydınoğlu Ayport A Blok D25 K4, 34912, Pendik • Harita
Roza Psikoloji
Yeni Mah. Abdulhalik Renda Cd. No:18/4, İstanbul • Harita
Dilgem Pendik
Doğu Mahallesi, Papatya Sok. Yurttan Apartmanı No:17 Daire:2, İstanbul • Harita
İstanbul İnci Psikoloji danışmanlık merkezi
Yenişehir mah.Millet cad.Lens istanbul no:34/56, İstanbul • Harita
Psk. Merve Esen
Kurtköy, İstanbul • Harita
Yenişehir Mah, Osmanlı Bulvarı No: 2A, Aydınoğlu Ayport A Blok No:25 K:4, İstanbul • Harita
Roza Psikoloji
Atatürk Mahallesi 48 Ada Mimoza Sitesi 2/4 11 D Blok Kat 1 Daire 4, İstanbul • Harita
Psk. | Bilim Uzmanı Merve Akyıldız
Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları, Gastroenteroloji
, Nefroloji, Romatoloji, Hematoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk hematolojisi, Çocuk nefrolojisi, Çocuk nörolojisi, Çocuk alerjisi, Çocuk onkolojisi, Çocuk enfeksiyon hastalıkları, Neonatoloji, Çocuk göğüs hastalıkları, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Gastroenteroloji cerrahisi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Algoloji, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Tıbbi farmakoloji, Acil tıp, Adli tıp, Fizyoloji, Aile hekimliği, Embriyoloji ve histoloji, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri, Psikoloji, Çocuk genetik hastalıkları Daha fazlaFevzi Çakmak Mahallesi Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi No:10, Pendik • Harita
Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Kaynarca Mahallesi Aydınlı Yolu Caddesi No:137 Daire.14, İstanbul • Harita
Mias World Çocuk Gelişim ve Danışmanlık Merkezi
Psk. Özge Ersoy
Psikoloji
Yenişehir, Arwen Merlin, Mustafa Akyol Sokağı No:7 Blok: A Daire:62, İstanbul • Harita
Özsen Psikoloji
Psk. Ayşegül Köksal