Kilo Problemi, Atakum
Doktor Muayenehanesi
İSTİKLAL CADDESİ, Samsun • Harita
Uzman Doktor M. Fatih Sökmen Muayenehanesi
Samsun • Harita
Körfez Mah.Atatürk Bulvarı 71/A (Körfez Peçko Karşısı )
Güzelyalı Mahallesi 3047. Sokak No:1/2, Samsun • Harita
Dyt. Nisa Nur Hatip
Kale Mah. Atatürk Bulvarı Sahil Cad. No:160, Samsun • Harita
Özel Büyük Anadolu Meydan Hastanesi
Mimar Sinan Mah.144. Sokak Alparslan Bulv. Albayrak Sitesi A Blok Kat:3 D:13, Samsun • Harita
MİSLİNA DİYET MERKEZİ
Kışla Mahallesi Mahallesi Barış Bulvarı No: 199, İlkadım • Harita
Denizevleri, Filiz Apartmanı, 226.sokak D:No:2,kat:2, Samsun • Harita
Dyt. Kübra Kıran
Körfez Mahallesi 19 Mayıs Üniversitesi, Atakum • Harita
Ondokuz Mayıs Üniversitesi
Dyt. Bengü Çınar
Diyetisyen
Hürriyet mah. İstiklal caddesi kültür ap. A blok 82/A kat:2 daire:12, Samsun • Harita
Bengü Çınar Beslenme Ve Sağlıklı Yaşam Merkezi
Dyt. İrem Kuru
Diyetisyen
Güzelyalı Mahallesi Atatürk Bulvarı No:174/4 Ramiz Taş Apartmanı, Samsun • Harita
Dyt. İrem Kuru
Doktor Muayenehanesi
Samsun Havza Devlet Hastanesi
İç hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Genel cerrahi
, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Diyetisyen Daha fazlaYeni Mahalle, Samsun • Harita
Samsun Havza Devlet Hastanesi
Dyt. Buket Ateş
Diyetisyen
Çiftlik Mah., Ümraniye Sk. Tarhan Apt. No:26 (Çiftlik Akbank karşısı), Kat:3, Samsun • Harita
Diyet Lab
İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları, Nefroloji
, Romatoloji, Kardiyoloji, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk nörolojisi, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Gastroenteroloji cerrahisi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Algoloji, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Tıbbi farmakoloji, Spor hekimliği, Acil tıp, Aile hekimliği, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi Daha fazlaKışla Mahallesi Mahallesi Barış Bulvarı No: 199, İlkadım • Harita
Dyt. Betül Ertuğral
Diyetisyen
Zafer Mahallesi Şevketiye Caddesi No:55 Oral Apartmanı Kat:3 Daire:20, Samsun • Harita
Betül Ertuğral Beslenme ve Diyet Kliniği
Dyt. Sena Balaban