Kitle Lezyonu, İstanbul
Hangi uzmanlığı aramıştınız?
Yayla Mah. Ali İhsan Paşa Cad. No:52, İstanbul • Harita
Tuzla Mercan Hastanesi
Rumeli Hisarı Caddesi No: 62 Baltalimanı, Sarıyer • Harita
İstanbul Metin Sabancı Baltalimanı Kemik Hastalıkları Eğitim Araştırma Hastanesi
Yeni Huzur Cerrahi Tıp Merkezi
İç hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon
, Genel cerrahi, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Radyoloji, Aile hekimliği, Pratisyen Daha fazlaAyazma Cad. Ferdağ Sok. No:11, Kağıthane • Harita
Yeni Huzur Cerrahi Tıp Merkezi
Bakırköy/İncirli Caddesi No:85 Deniz apartmanı, D:4, İstanbul • Harita
Doçent Doktor Aylin Hande Gökçe
İstanbul Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi
İç hastalıkları, Alerji hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Gastroenteroloji, Nefroloji, İmmünoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Gastroenteroloji cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Tıbbi genetik, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Aile hekimliği, Pratisyen, Psikiyatri, Fizyoterapi ve rehabilitasyon Daha fazlaTıbbiye Cad. No: 40, Üsküdar • Harita
İstanbul Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Dr.Orhan Maltepe Cad.No:17, Pendik • Harita
İstanbul Pendik Devlet Hastanesi
Biruni Üniversite Hastanesi
İç hastalıkları, Gastroenteroloji, Kardiyoloji
, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk gastroenteroloji hepatoloji ve beslenme, Neonatoloji, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Diyetisyen, Cerrahi onkoloji, Psikiyatri, Göğüs hastalıkları ve tüberküloz, Psikoloji, Metabolik cerrahi Daha fazlaBeşyol Mahallesi Eski Londra Asfaltı No:10 Küçükçekmece, Küçükçekmece • Harita
Biruni Üniversite Hastanesi
İdealtepe Mah. Akgüvercin Sok. No: 4 Küçükyalı, Maltepe • Harita