Kolik, İstanbul
Hangi uzmanlığı aramıştınız?
Bahçelievler mah. Adnan Kahveci Bulvarı No: 30/2A., İstanbul • Harita
Dr Miraç Ergen
Bahçeşehir 2. kısım Mah. Şelale Cad. Manolya Evleri C-1 Blok D:2, İstanbul • Harita
Naciye Möhür Muayenehanesi
Büyükşehir mah. cumhuriyet cad. no:1 Ekinoks Rezidans e1 blok kat :5 daire :65, İstanbul • Harita
Dr. Orhan Gürcan Adıgüzel Muayenehanesi
Esentepe Mahallesi Anadolu Caddesi AND PASTEL A Blok 5/2 Kat:2, İstanbul • Harita
Nil Sarıçiçek Muayenehanesi
Zeytinlik, Halit Ziya Uşaklıgil Cd. No: 1, Bakırköy • Harita
Doç. Dr. Esra Polat
Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Genel cerrahi, Çocuk gastroenteroloji hepatoloji ve beslenme
Küçükbakkalköy Mah. Atilla İlhan Cad. No: 8/25, İstanbul • Harita
Doç. Dr. Esra Polat
Medicana Bahçelievler Hastanesi
İç hastalıkları, Gastroenteroloji, Nefroloji
, Hematoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk endokrinolojisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri Daha fazla -
Uzm. Dr. Süheyla Yeldan Vatansever
Çocuk sağlığı ve hastalıkları
Başakşehir Mahallesi G-434 Caddesi No:2L, Başakşehir • Harita
Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi
İçerenköy Mahallesi Hastane Yolu Sokak no:102-104, Ataşehir • Harita
Mustafa Kemal Paşa Firuzköy Bulvarı, Kayabaşı Sk. No:1/3,, İstanbul • Harita
Avcılar Special Anadolu Hospital
İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları, Gastroenteroloji
, Nefroloji, Romatoloji, İmmünoloji, Hematoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk hematolojisi, Çocuk alerjisi, Çocuk gastroenteroloji hepatoloji ve beslenme, Neonatoloji, Çocuk i̇mmünolojisi, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Perinatoloji, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Tıbbi genetik, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Aile hekimliği, Diyetisyen, Cerrahi onkoloji, Psikiyatri, Psikoloji Daha fazlaİçerenköy Mahallesi Hastane Yolu Sokak no:102-104, Ataşehir • Harita
İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları, Gastroenteroloji
, Romatoloji, Hematoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk gastroenteroloji hepatoloji ve beslenme, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Algoloji, Radyoloji, Nükleer tıp, Acil tıp, Aile hekimliği, Pratisyen, Diyetisyen, Diş hekimi, Periodontoloji, Çocuk diş hekimliği (pedodonti) Daha fazlaZeytinlik, Halit Ziya Uşaklıgil Cd. No: 1, Bakırköy • Harita
Başakşehir Mahallesi G-434 Caddesi No:2L, Başakşehir • Harita
Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi