Konjenital Adrenal Hiperplazi, İstanbul
Hangi uzmanlığı aramıştınız?
Söğütlüçeşme Cad. Osmanağa Mah. No:176 kat:1, İstanbul • Harita
Kadıköy
Barış Mahallesi, Belediye Caddesi Ginza Lavinya Park Sitesi C Blok No 30 Kapı 173 Beylikdüzü İstanbul, İstanbul • Harita
Prof.Dr.Fevzi BALKAN Muayenehanesi
Yenibosna Merkez Mahallesi 1. Asena Sokak No:23/25 KARAT34 Sitesi E Blok 3.kat Daire:12 Bahçelievler/İstanbul, İstanbul • Harita
Prof. Dr. Fevzi Balkan Muayenehanesi
Acıbadem mah Çeçen sok Akasya Kent etabı B1 blok kat:11 daire:145, Üsküdar • Harita
Akasya Endokrinoloji
Petrol İş Mah. Üsküdar Cad. No:45, Kartal • Harita
Avicenna Kartal Umut Hastanesi
İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları, Gastroenteroloji
, Nefroloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Neonatoloji, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Psikoloji, Pedagoji Daha fazlaBeylikdüzü Cad. No:3, Beylikdüzü • Harita
Avicenna Kartal Umut Hastanesi
İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları, Kardiyoloji
, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Gastroenteroloji cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Radyoloji, Ağız diş ve çene cerrahisi, Diş hekimi Daha fazla -
Teşvikiye Mahallesi Hakkı Yeten Caddesi Terrace Fulya Center 1, No:11, Kat: 15, Daire: 85, Fulya, İstanbul • Harita
Sinan Çağlayan Muayenehanesi
Memorial Bahçelievler Hastanesi
İç hastalıkları, Alerji hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Gastroenteroloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk metabolizma hastalıkları, Çocuk nefrolojisi, Çocuk nörolojisi, Çocuk alerjisi, Çocuk gastroenteroloji hepatoloji ve beslenme, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk ürolojisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi genetik, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Psikoloji, Akupunktur, Jinekolojik onkoloji cerrahisi Daha fazlaBahçelievler Mahallesi Adnan Kahveci Bulvarı No:227, Bahçelievler • Harita
Memorial Bahçelievler Hastanesi
Ayazağa, İstanbul • Harita
Berçem Ayçiçek
Medipoint Tıp Merkezi
İç hastalıkları, Gastroenteroloji, Romatoloji
, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Kalp ve damar cerrahisi, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Diyetisyen Daha fazlaMerdivenköy Mahallesi Şair Arşi Cad. No:6 Göztepe, İstanbul • Harita
Medipoint Tıp Merkezi
Yeşilkent, 2011. Sk. No:25, İstanbul • Harita