Kuyruk Sokumu Ağrısı, İstanbul
19 Mayıs, 19 Mayıs Caddesi, Dr. Hüsnü İsmet Öztürk Sk. No:8, İstanbul • Harita
Fzt. Pelin Eraslan -TheWGym
Çağlayan, İstanbul • Harita
Fzt. Reyyan Erarslan / Ev ziyareti
Atatürk Mah. Alemdağ Cad. Paşadayı Çıkmaz Sok. Akyol İş Merkezi No:10 D:1, İstanbul • Harita
Terapi Room
Çapa Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim Dalı, İstanbul • Harita
İstanbul Tıp Fakültesi
Medicana Beylikdüzü International İstanbul
İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları, Gastroenteroloji
, Nefroloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Neonatoloji, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Psikoloji, Pedagoji Daha fazlaBeylikdüzü Cad. No:3, Beylikdüzü • Harita
Medicana Beylikdüzü International İstanbul
Bahçecitys Rezidans B blok Ofis No:46 Fırat Caddesi 143.Sokak Bahçeşehir, İstanbul • Harita
Uzm.Dr. Elvin Güner
Teşvikiye Mh. Hakkı Yeten Cd. N:13 Terrace Fulya Center 2 Kat:10 D: 58, İstanbul • Harita
Emine Nur Tozan Muayenehanesi
Pendik Bölge Hastanesi
İç hastalıkları, Gastroenteroloji, Kardiyoloji
, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi Daha fazlaDoğu Mah. Nevbahar Sokak No:1 (Tavşantepe Metro Durağı Yanı), Pendik • Harita
Pendik Bölge Hastanesi
Kurtköy, Sena Sk. No:35/1, İstanbul • Harita
Kurtköy Terapi
Harbiye Mahallesi Maçka Caddesi Feza Apartmanı No:1 Kat:4, İstanbul • Harita
Uzm Dr Ömer Fatih Şahin
Çamlık Mahallesi Şehit Burak Kurtuluş Caddesi No:60-74 Caspian Modern A35, İstanbul • Harita
MEDİFİT
Mecidiyeköy Mah. Kervangeçmez Sok. No:9/1, İstanbul • Harita