Mastit, İstanbul
Bulgurlu, Alemdağ Cd No:100, 34696 Üsküdar/İstanbul, İstanbul • Harita
Çamlıca Medipol Üniversitesi Hastanesi
NB Kadıköy Hastanesi
İç hastalıkları, Kardiyoloji, Nöroloji
, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Acil tıp, Diyetisyen, Psikoloji Daha fazlaAcıbadem Mahallesi Sokullu Sokak No:1, Kadıköy • Harita
NB Kadıköy Hastanesi
İstanbul Onkoloji Hastanesi
Tıbbi onkoloji, Göğüs hastalıkları, Nöroloji
, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Algoloji, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi mikrobiyoloji, Aile hekimliği, Diyetisyen Daha fazlaCevizli Mah. Talatpaşa Cad. No :75, Maltepe • Harita
İstanbul Onkoloji Hastanesi
Yeşilkent, 2011. Sk. No:25, İstanbul • Harita
Reyap Hastanesi İstanbul
Özel Yüzyıl Hastanesi Pendik
İç hastalıkları, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları
, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk endokrinolojisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Radyoloji, Acil tıp, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Psikoloji Daha fazlaFevzi Çakmak Mah, Tevfik İleri Cd No:105 üstkaynarca, Pendik • Harita
Özel Yüzyıl Hastanesi Pendik
Çobançesme Mahallesi, Fatih Caddesi, No:1/8, Bahçelievler, 34196 İstanbul, İstanbul • Harita
Medipol Üniversitesi Bahçelievler Hastanesi
Nüzhetiye Cad. Deryadil Sk. No:1, Beşiktaş • Harita
Özel Ota - Jinemed Hastanesi
Topkapı, Turgut Özal Millet Cd, İstanbul • Harita
İstanbul Çapa Tıp Fakültesi Genel Cerrahi
Tem Avrupa Otoyolu Göztepe Çıkışı 1, İstanbul • Harita
Özel Medipol Mega Bağcılar Hastanesi
Fevzi Çakmak Mahallesi Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi No:10, İstanbul • Harita
Marmara üniversitesi pendik eğitim ve araştırma hastanesi
Halaskargazi Cad., Etfal Sk., İstanbul • Harita
İstanbul Hamidiye Şişli Etfal Eğitim Ve Araştırma Hastanesi 1
Halk caddesi Ahmediye mah. Erdem iş merkezi No:19 kat:1, D:2, 34672 Üsküdar/İstanbul, İstanbul • Harita
Hamit Kafkas Çelik Muayenehane
İzzetpaşa Mah, Abide-i Hürriyet Cd No:166, İstanbul • Harita