Multikistik Displastik Böbrek, Çankaya
Hangi uzmanlığı aramıştınız?
Muhsin Yazıcıoğlu Cad. No: 31/24, Ankara • Harita
İbrahim Karnak Muayenehanesi
Remzi Oğuz Arık Mah., Tunalı Hilmi Caddesi, No:90 D:7 Kavaklıdere, Ankara • Harita
Murat Dayanc Muayenehanesi
Ankara, • Harita
Ankara Üniversitesi
Arjantin Cad. Ülkü İş Merkezi 17/7 Gaziosmanpaşa, Ankara • Harita
Serdar Tekgül Muayenehanesi
Neorama İş Merkezi (TOBB-ETÜ Hastanesi'nin Yanı), Beştepe Mahallesi, Yaşam caddesi, No:13A, Daire:4, kat: 2, Söğütözü, Ankara • Harita
Prof.Dr. Koray Ağras, Erişkin ve Çocuk Ürolojisi Muayenehanesi
Remzi Oğuz Arık Mahallesi Şimşek Sokak No:29 Kavaklıdere, Çankaya • Harita
İç hastalıkları, Alerji hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Gastroenteroloji, Nefroloji, Romatoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk nefrolojisi, Neonatoloji, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Gastroenteroloji cerrahisi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Diyetisyen, Cerrahi onkoloji, Psikiyatri, Fizyoterapi ve rehabilitasyon, Çocuk romatolojisi, Metabolik cerrahi Daha fazlaRemzi Oğuz Arık Mahallesi Şimşek Sokak No:29 Kavaklıdere, Çankaya • Harita
Arjantin Cad. Ülkü İş Merkezi 17/7 Gaziosmanpaşa, Ankara • Harita
Serdar Tekgül Muayenehanesi