Nefrolitiyaz, İzmir
Mimar Sinan Mah. Işılay Saygın Sk. No:23, İzmir • Harita
Özel Sağlık Hastanesi
Uzm. Dr. Ertan Can
Üroloji
Alsancak, Mimar Sinan Mahallesi 1420 Sokak No:98 Daire:32, Sağlıker Sitesi, İzmir • Harita
Ertan Can Muayenehanesi
Bahçelerarası Mah.Mithatpaşa Cad.No:36/Z04-Z04A, Balçova • Harita
Ataşehir Mahallesi 8019/16. Sokak No:4, Çiğli • Harita
Şemikler Mah. Anadolu Cad.No:593, Karşıyaka • Harita
İmbatlı Mahallesi 1825. Sokak No:12, Karşıyaka • Harita
Küçük Çiğli Mahallesi Anadolu Caddesi No:1169, Çiğli • Harita
Özel Metropol Hastanesi
İç hastalıkları, Gastroenteroloji, Kardiyoloji
, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Genel cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Radyoloji, Acil tıp, Diyetisyen, Diş hastalıkları ve tedavisi Daha fazlaBahçelerarası Mah.Mithatpaşa Cad.No:36/Z04-Z04A, Balçova • Harita
Medicana Çeşme Tıp Merkezi
İç hastalıkları, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları
, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Genel cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Acil tıp Daha fazlaIlıca Mahallesi 5003. Sokak No:58, Çeşme • Harita
Medicana Çeşme Tıp Merkezi
İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları, Gastroenteroloji
, Nefroloji, Romatoloji, İmmünoloji, Hematoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk hematolojisi, Çocuk nörolojisi, Çocuk gastroenteroloji hepatoloji ve beslenme, Neonatoloji, Çocuk i̇mmünolojisi, Dermatoloji, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Çocuk ürolojisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Aile hekimliği, Diyetisyen, Psikiyatri, Psikoloji, Fizyoterapi ve rehabilitasyon, Jinekolojik onkoloji cerrahisi, Girişimsel radyoloji Daha fazlaİmbatlı Mahallesi 1825. Sokak No:12, Karşıyaka • Harita
İç hastalıkları, Gastroenteroloji, Kardiyoloji
, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Diyetisyen, Psikiyatri Daha fazlaAtaşehir Mahallesi 8019/16. Sokak No:4, Çiğli • Harita
İç hastalıkları, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları
, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Genel cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Androloji, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Radyoloji, Psikiyatri Daha fazlaŞemikler Mah. Anadolu Cad.No:593, Karşıyaka • Harita
Metropol Şemikler Tıp Merkezi
Mansuroğlu mahallesi 292 sokak Selvili 2 apartmanı Zemin kat Bayraklı, İzmir • Harita
Muayenehane
286/10. sokak No:7 Brand Office Kat 5/504 Bayraklı, İzmir, İzmir • Harita
UROCORE
İzmir İnce glomeruler bazal membran hastalığı
İzmir Akut poststreptokokkal glomerulonefrit
İzmir Membranöz glomerulonefrit
İzmir Membranoproliferatif glomerulonefrit
İzmir Henoch Schönlein purpura glomerulonefriti
İzmir Hemolitik-Üremik sendrom
İzmir Otozomal resesif polikistik böbrek hastalığı
İzmir Otozomal dominant polikistik böbrek hastalığı