Nevralji, İstanbul

• Medistate Kavacık Hastanesi

İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları, Gastroenteroloji

, Romatoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk hematolojisi, Çocuk onkolojisi, Neonatoloji, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri, Göğüs hastalıkları ve tüberküloz, Diş hekimi, Psikoloji, Fizyoterapi ve rehabilitasyon Daha fazla

Rüzgarlı Bahçe Mahallesi Cumhuriyet Cad. No:24 Kavacık, Beykoz Harita

Medistate Kavacık Hastanesi

• Pendik Bölge Hastanesi

İç hastalıkları, Gastroenteroloji, Kardiyoloji

, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi Daha fazla

Doğu Mah. Nevbahar Sokak No:1 (Tavşantepe Metro Durağı Yanı), Pendik Harita

Pendik Bölge Hastanesi

• Dr. Fatih Hakan Çam

Akupunktur, Ozon terapi, Kupa terapi (hacamat)

Yayla Mh., İstanbul Harita

Çocuk nörolojisi, Nöroloji, Algoloji

Kocamustafapaşa Cad. No: 53 Cerrahpaşa, İstanbul Harita

İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Nöroloji Anabilim Dalı

• Uzm. Dr. Suzan Üstün

Nöroloji, Akupunktur, Kupa terapi (hacamat)

Mimar Sinan Mahallesi,Otopark sokak No 18, İstanbul Harita

Hürrem Sultan Hastanesi

• Uzm. Dr. Gülten Özbaş

Akupunktur, Anesteziyoloji ve reanimasyon

Atatürk Mah. Ataşehir Bulv. Ertugrul Gazi Sok. Metropol İstanbul A Blok D: 590 İstanbul Ataşehir, İstanbul Harita

Uz.Dr. Gülten Özbaş Ağrı Tedavisi Kliniği / Akupunktur Ozon Tedavi / Mezoterapi Merkezi

• Halkalı Merkez Mah. Turgut Özal Bulvarı No: 16 Küçükçekmece, İstanbul Harita

Acıbadem Atakent Hastanesi

• Yunus Emre Mah. Lütfi Aykaç Blv. No:80/G 34260 Sultangazi / İstanbul, İstanbul Harita

Medistanbul Hastanesi

• Merkez Mahallesi Çukurçeşme Caddesi No:51, Gaziosmanpaşa Harita

Özel Gaziosmanpaşa Hastanesi

• Emsey Hospital

İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları, Gastroenteroloji

, Romatoloji, Hematoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Neonatoloji, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Akupunktur Daha fazla

Çamlık Mah. Selçuklu Cad. No: 22, Pendik Harita

Emsey Hospital